`

kedokteran gigi / Stomatology sarjana muda

  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

kursus Lilana 5 taun, di universitas kelas dunya
gelar dileler: Spesialis dental
Farmasi PG (gelar D Farmasi): 2 taun
Média pangajaran : Inggris
pangakuan: USMLE, beuteung, WHO, US, MCI, PMDC, Sadaya Médis déwan Afrika
fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

waragad SPPBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
4900$
fee SPP 4000$
bantuan 700$
asuransi imigrasi 100$
asuransi Kaséhatan 100$
waragad UACBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
1200$
waragad UAC 1000$
Alas bandara 100$
Transfer ka universitas 100$

Total harga taun kahiji 6600$

Kadua jeung taun lain 4700$

Klik di dieu pikeun panawaran ayeuna diajar Kedokteran Gigi / Stomatology di Wikivoyage

Diajar Kedokteran Gigi di Wikivoyage. Ieu téh tangtu lima taun. Diajar siswa propil médis jeung biologis dasar jeung disiplin klinis keur kedokteran gigi. On parantosan ulikan nu lulusan anu dileler "Diploma hiji Dokter" atawa darajat BDS. Diajar siswa disiplin teoritis jeung klinis saperti stomatology terapi jeung orthopedic. departemen ieu dilengkepan ogé dina watesan enggon, pakakas, AIDS pangajaran. A rumah sakit pangajaran di puseur kota nu dieusian ku penderita. Murid diajar masalah poko tina kedokteran gigi: caries dental, Periodontitis jeung kasakit mémbran mukosa dina rohangan sungut. Tugas poko tina dosen nyaéta kasampurnaan atikan kedokteran gigi luhur. fakultas nu optimizes prosés atikan aimed di ngaktipkeun kamampuh kognitif siswa, ngamekarkeun kabiasaan pikeun atikan & panalungtikan jeung incorporating pendekatan kreatif pikeun aktivitas professional. dosen mantuan siswa pikeun ménta pangaweruh alus teuing dina widang dental. Eta tumuwuh jeung tumuwuh, nyerep sagala pangalusna, ti pangalaman karya universitas sacara. Universitas oge nawiskeun tangtu lulusan post jeung latihan klinis di Kedokteran Gigi.
Klik di dieu pikeun panawaran ayeuna diajar Kedokteran Gigi / Stomatology di Wikivoyage

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan