`

Téknik kursus

kursus Téknik di Wikivoyage. Study in technical universities
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

sipil, Konstruksi atawa Arsitéktur Téknik

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun(SPP fee 3500USD / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 2150USD)

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

fee SPP 2300$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 100$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
asuransi imigrasi: 50$US
fee asrama (kamar karek direnovasi jeung oge kdu, dua jalma dina hiji kamar) 300$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 100$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 800$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 100$US
Total paket 4200$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 2600$US per akomodasi taun kaasup.


pertambangan Engineeing

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun(SPP fee 3500USD / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 2150USD)

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

fee SPP 2700$US
* waragad surat ondangan 300$US
* Biaya Service kurir 100$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 100$US
asuransi imigrasi: 100$US
fee asrama (kamar karek direnovasi jeung oge kdu, dua jalma dina hiji kamar) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 100$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 900$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 100$US
Total paket 5200$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 3000$US per akomodasi taun kaasup.


Téknik Eléktro & Electronics

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun(fee SPP 2600USD / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 750USD)

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2300$US
* waragad uleman 250$US
* biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
asuransi imigrasi 50$US
fee asrama (Bisa rupa-rupa keur sababaraha Paguron luhur) 600$US pikeun sataun
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4050$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 3000$US per taun kaasup akomodasi


telekomunikasi

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun

Média pangajaran: Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2500$US
* waragad surat ondangan 300$US
* Biaya Service kurir 100$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé.)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 100$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda, kudu reconfirm) 500$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 700$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4600$US

fee SPP ti 2nd ka taun final jeung akomodasi 3000$US per taun


Téknologi informasi (BSc. & MSc.)

Komputer Élmu Komputer Téknik Systems / / Komputer sarta Jaringan / Technology Information / Téknik Software / Telekomunikasi / Komunikasi Massa, Rékayasa mékanis, Listrik / Téknik Electronics, sipil / Téknik Arsitéktur, Téknik Automobile, Minyak sarta Gas / Perminyakan Téknik

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun(fee SPP 2600Eur / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 2150USD)

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2300$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé)
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda, kudu reconfirm) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4050$US

fee SPP ti 2nd ka taun final jeung akomodasi 3000$US per taun

Universitas cagar hak pikeun ngarobah fee SPP tanpa béwara ka pausahaan perantara, nu bakal sok kontak kantor urang keur fee SPP kiwari.


Rékayasa mékanis (BSc. & MSc.)

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun (fee SPP 2600Eur / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun warsih 1st ngan jeung akomodasi: 2150USD)

Média pangajaran: Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2650$US
* waragad uleman 300$US
* biaya Service kurir 100$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 100$US
asuransi imigrasi 100$US
fee asrama (Bisa rupa-rupa keur sababaraha Paguron luhur) 500$US pikeun sataun
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 700$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4750$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 3200$US per taun kaasup akomodasi


Systems komputer jeung Jaringan (BSc & MSc.)

Komputer Élmu Komputer Téknik Systems / / Komputer sarta Jaringan / Technology Information / Téknik Software / Telekomunikasi / Komunikasi Massa, Rékayasa mékanis, Listrik / Téknik Electronics, sipil / Téknik Arsitéktur, Téknik Automobile, Minyak sarta Gas / Perminyakan Téknik

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun (fee SPP 2600Eur / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 2150USD)

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2300$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé)
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
waragad asuransi imigrasi 50$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda, kudu reconfirm) 600$US per a6ademic year
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4050$US

fee SPP ti 2nd ka taun final jeung akomodasi 3000$US per taun

Universitas cagar hak pikeun ngarobah fee SPP tanpa béwara ka pausahaan perantara, nu bakal sok kontak kantor urang keur fee SPP kiwari.


Aeronautica Aviation Aerospace Studi Téknik

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun

Média pangajaran: Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2300$US
* waragad uleman 250$US
* biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
asuransi imigrasi 50$US
fee asrama (Bisa rupa-rupa keur sababaraha Paguron luhur) 500$US pikeun sataun
Grendeng jeung Pendaftaran fee
Biaya Consultancy tina sungut urang 800$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 100$US
Total Paket tina 4300$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 2800$US per akomodasi taun kaasup


Téknik mesin (BSc. & MSc.)

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun (fee SPP 2600Eur / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun warsih 1st ngan jeung akomodasi: 2150USD)

Média pangajaran: Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2650$US
* waragad uleman 300$US
* biaya Service kurir 100$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 100$US
asuransi imigrasi 100$US
fee asrama (Bisa rupa-rupa keur sababaraha Paguron luhur) 500$US pikeun sataun
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 700$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4750$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 3200$US per taun kaasup akomodasi


Minyak sarta Gas / Perminyakan Téknik

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun

Média pangajaran: Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2300$US
* waragad surat ondangan 300$US
* Biaya Service kurir 100$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan ka mahasiswa ogé)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 100$US
fee asrama (kamar karek direnovasi jeung oge kdu, dua jalma dina hiji kamar) 500$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 700$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4300$US

fee SPP ti 2nd ka taun final jeung akomodasi 3000$US per taun


Téknik komputer (BSc. & MSc.)

Élmu Komputer / Téknik Komputer Systems / komputer jeung Jaringan / Technology Information / Software Téknik

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun(SPP fee 2600USD / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 700USD)

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

fee SPP 2300$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
asuransi imigrasi: 50$US
fee asrama (kamar karek direnovasi jeung oge kdu, dua jalma dina hiji kamar) 500$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4050$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 3000$US per akomodasi taun kaasup.

Universitas cagar hak pikeun ngarobah fee SPP tanpa béwara ka pausahaan perantara, nu bakal sok kontak kantor urang keur fee SPP kiwari.


Ilmu komputer (BSc. & MSc.)

Komputer Élmu Komputer Téknik Systems / / Komputer sarta Jaringan / Technology Information / Téknik Software / Telekomunikasi / Komunikasi Massa, Rékayasa mékanis, Listrik / Téknik Electronics, sipil / Téknik Arsitéktur, Téknik Automobile, Minyak sarta Gas / Perminyakan Téknik

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters Gelar Lilana: 2 taun(fee SPP 2600EUR / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 2150USD)

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

fee SPP 2500$US
* waragad surat ondangan 300$US
* Biaya Service kurir 100$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 100$US
asuransi imigrasi: 100$US
fee asrama (kamar karek direnovasi jeung oge kdu, dua jalma dina hiji kamar) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 100$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 700$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 100$US
Total paket 4800$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 3000$US per taun kaasup akomodasi.


latihan CISCO (program sertipikat)

latihan CISCO dirumuskeun dina Ukraina diakuan sacara global jeung mahasiswa nu disadiakeun sareng “Sértipikat internasional valid” dina parantosan hiji atawa sadaya program.

Basa instruksi: Latihan CISCO geus sadia dina basa mana wae

tanggal mimiti Kursus: Sakur waktu kira-kira taun

sarat minimum: Sakur diploma komputer, atawa jajaka atawa darajat Masters di mana wae utama.

Lilana pikeun ngarengsekeun CISCO: 2 taun. Tapi lamun mahasiswa geus dipigawé latihan CISCO saméméhna, manéhna / manéhna bisa ngamimitian tahap saterusna latihan. durasi minimum hadir universitas keur latihan CISCO: 6 bulan

paket latihan Sataun: 3500USD ngawengku surat Uleman + biaya kurir + biaya Bank Trasaction (425SD), Rojongan visa, fee SPP, Akomodasi di asrama universitas, asuransi Kaséhatan, asuransi imigrasi, Pendaftaran di Department Imigrasi, Dokumén perlu mupus Airport Imigrasi, port Alas Air, Angkutan ka universitas, Urang biaya consultancy jeung layanan.

6 paket latihan bulan: 3000USD ngawengku surat Uleman + biaya kurir + biaya Bank Trasaction (425SD), Rojongan visa, fee SPP, Akomodasi di asrama universitas, asuransi Kaséhatan, asuransi imigrasi, Pendaftaran di Department Imigrasi, Dokumén perlu mupus Airport Imigrasi, port Alas Air, Angkutan ka universitas, Urang biaya consultancy jeung layanan.

surat uleman + biaya kurir + biaya Bank Trasaction (425SD) nyaeta ngan mayar dilakukeun ti nagara siswa, sesa mayar nyaeta payable dina datangna.

Murid anu luhur 25years umur, hurup Uleman + biaya kurir + biaya Bank Trasaction (525SD)

penting Catetan: Namibian, Zambian, Zimbabwean, Botswana, Swaziland, Lésotho, Mozambik jeung Malawian siswa nasional, keur Kawarganagaraan séjén anu cicing di nagara disebutkeun jeung réngsé sakola maranéhanana.

Ngalamar India meunangkeun bébas surat ondangan ongkos ogé diajar di Wikivoyage di universitas mana wae.

Siswa mayar biaya ngan kurir fee pikeun ngirim surat ondangan maranéhanana jeung DHL keur i.e kiriman. 100USD

* surat ondangan jeung kurir biaya nu payable ngaliwatan Transfer Bank. biaya Bank / komisi pikeun mindahkeun jumlah dipénta nu bisa dibayar ku murid.

Sadia Program Certified,

IT poko: PC Hardware jeung Software:

Nu IT poko: PC Hardware jeung kurikulum Software nyadiakeun hiji bubuka ka hardware komputer jeung software kaahlian nu diperlukeun pikeun mantuan minuhan paménta ngembang kanggo inpo entry-tingkat jeung téknologi komunikasi (ICT) professional. kurikulum nyertakeun Chairil Anwar téknologi PC, jaringan, jeung kaamanan, sarta ogé nyadiakeun hiji bubuka ka konsep maju.

Siswa anu ngalengkepan tangtu ieu bakal bisa ngagambarkeun komponén internal tina komputer, ngumpul sistem komputer, masang hiji sistem operasi, jeung troubleshoot ngagunakeun pakakas sistim jeung software diagnostik. Leungeun-on Labs jeung Virtual Laptop jeung Virtual pakakas Desktop learning mantuan siswa ngamekarkeun pamikiran kritis jeung kaahlian masalah-ngarengsekeun kompléks. kagiatan pembelajaran dumasar-simulasi Cisco Packet Tracer ngamajukeun Éksplorasi jaringan jeung kaamanan jaringan konsep sarta ngidinan siswa ékspérimén jeung paripolah jaringan.

IT poko: PC Hardware jeung Software nyaéta leungeun-on, leyuran e-learning karir-berorientasi kalawan tekenan dina pangalaman praktis pikeun mantuan siswa ngamekarkeun kaahlian komputer fundamental, babarengan jeung kaahlian karir penting. kurikulum mantuan siswa nyiapkeun kasempetan karir entry-tingkat ICT jeung CompTIA A + sertifikasi, nu mantuan siswa kalan diri di pasaran ka maju careers maranéhanana. Salaku tambahan, tangtu nyadiakeun jalur learning ka CCNA Papanggihan jeung CCNA Exploration kurikulum.

CCNA Exploration:

Kurikulum Cisco CCNA Exploration nyadiakeun hiji sinyalna terpadu jeung komprehensif jejer jaringan, ti Chairil Anwar ka aplikasi sareng ladenan maju, bari nyadiakeun kasempetan pikeun leungeun-on pangalaman jeung lemes-kaahlian praktis pangwangunan. kurikulum ngajarkeun jaringan dumasar kana téhnologi, ngawengku konsep jejaring make luhur-handap, teoritis, jeung pendekatan terpadu - ti aplikasi jaringan ka protokol jaringan jeung jasa disadiakeun ka aplikasi eta ku lapisan handap jaringan.

CCNA Exploration dirancang pikeun siswa jeung ngarengsekeun masalah maju jeung kaahlian analitik. kurikulum nawarkeun pangalaman learning komprehensif jeung teoritis pikeun siswa analitik, jeung ngagunakeun basa Sunda nu aligns oge jeung konsep rékayasa. kagiatan interaktif nu study dina kurikulum, babarengan jeung lengkep, eusi teoritis. Labs Advanced ngawangun pamikiran kritis jeung ngarengsekeun masalah kaahlian jeung ajak Éksplorasi jeung panalungtikan.

CCNA Exploration bisa dikirimkeun salaku kurikulum bebas atawa terpadu jadi tangtu lega ulikan, saperti program Sarjana IT, rékayasa, math, atawa élmu. Sedengkeun utamana dirancang keur lembaga postsecondary, CCNA Exploration anu luyu pikeun siswa di loba tingkat pendidikan lamun maranehna geus kaahlian nu diperlukeun, jeung lamun pendekatan instruksional complements gaya learning maranéhanana jeung tujuan atikan.

CCNA Exploration mantuan nyiapkeun siswa kasempetan karir entry-tingkat, nuluykeun atikan, jeung global-diakuan sertifikasi Cisco CCNA.

CCNP (CISCO Certified Network Professional):

Cisco Certified Network Professional (CCNP) validates kamampuh rencana, ngalaksanakeun, pariksa jeung troubleshoot jaringan perusahaan-wewengkon rupa lokal jeung jeung digawé collaboratively jeung spesialis dina kaamanan maju, sora, leyuran wireless jeung video. Nu sertifikasi CCNP anu luyu pikeun maranéhanana jeung saeutikna sataun pangalaman jaringan anu siap maju kaahlian maranéhanana jeung digawé mandiri dina leyuran jaringan kompléks. Jalma anu ngahontal CCNP geus nunjukkeun kaahlian diperlukeun dina kalungguhan perusahaan saperti teknisi jaringan, support insinyur, sistem insinyur atawa insinyur jaringan.

CCNA Kaamanan:

Kurikulum Cisco CNA Kaamanan nyadiakeun lengkah saterusna pikeun individu anu hayang ningkatkeun susunan skill CCNA-tingkat maranéhanana tur mantuan minuhan paménta ngembang keur professional kaamanan jaringan. kurikulum nyadiakeun hiji bubuka ka konsep kaamanan inti jeung kaahlian diperlukeun pikeun instalasi, pamérésan masalah, jeung monitoring alat jaringan pikeun ngajaga integritas nu, karusiahan, jeung ketersediaan data jeung alat. CCNA Kaamanan mantuan nyiapkeun siswa kasempetan karir kaamanan entry-tingkat jeung diakuan sacara global sertifikasi Cisco CCNA Kaamanan.

Tangtu ieu téh leungeun-on, leyuran e-learning karir-berorientasi kalawan tekenan dina pangalaman praktis pikeun mantuan siswa ngamekarkeun kaahlian kaamanan husus, babarengan jeung pamikiran kritis jeung ngarengsekeun masalah kaahlian kompléks. CCNA Kaamanan nyaeta kurikulum blended jeung boh online jeung kelas learning. Siswa anu enroll di CCNA Kaamanan diharepkeun boga CCNA-tingkat konsep jaringan pangaweruh jeung kaahlian, babarengan jeung PC jeung Internet kaahlian pituduh dasar.

Sedengkeun teu aya prerequisites tangtu diperlukeun, siswa wanti ka ngalengkepan CCNA Papanggihan atawa CCNA Exploration kurikulum ka acquire nu routing CCNA-tingkat dasar jeung kaahlian ngaganti dipikabutuh pikeun kasuksésan dina tangtu ieu. CCNA Kaamanan nyadiakeun lengkah saterusna pikeun CCNA Papanggihan atawa CCNA Exploration siswa anu hayang dilegakeun skill CCNA-tingkat maranéhanana diatur pikeun nyiapkeun karir di kaamanan jaringan.

CCNA Papanggihan:

Kurikulum Cisco CCNA Papanggihan nyadiakeun teori jaringan umum, pangalaman praktis, jeung kasempetan pikeun pangwangunan Éksplorasi karir jeung lemes-kaahlian. kurikulum ngajarkeun jaringan dumasar kana aplikasi, ngawengku konsep jejaring dina konteks lingkungan jaringan siswa bisa sapatemon dina kahirupan sapopoé maranéhanana - ti kantor leutik jeung kantor imah (SOHO) jejaring ka perusahaan jeung jaringan teoritis model nu leuwih kompleks saterusna dina kurikulum.

CCNA Papanggihan dirancang pikeun siswa jeung kaahlian PC dasar jeung math foundational jeung ngarengsekeun masalah kaahlian. kurikulum nawarkeun hiji pangalaman learning ngalakonan pikeun peserta didik leuwih visual jeung kinétik. Loba kagiatan interaktif nu study di sakabéh kursus-kursus pikeun megatkeun nepi téks tur mantuan nguatkeun pamahaman siswa. Salaku tambahan, angka nu gede ngarupakeun Labs ajak leungeun-on tambahan prakték.

CCNA Papanggihan bisa dikirimkeun salaku kurikulum bebas atawa terpadu jadi tangtu lega ulikan, saperti program atikan teknologi atawa nuluykeun. kurikulum anu luyu pikeun siswa di loba tingkat pendidikan jeung rupa lembaga, kaasup sakola luhur, sakola sekundér, universitas, akademi, karir jeung téhnis sakola, organisasi masarakat, jeung lingkungan learning non-tradisional séjén.

CCNA Papanggihan mantuan nyiapkeun siswa kasempetan karir entry-tingkat, nuluykeun atikan, jeung global-diakuan Cisco CCENT jeung CCNA certifications.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan