`

pikeun kolot

Parents of students who studies in Ukraine
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Ukrania Grendeng Center Spésialisasi utama pangakuan jeung atikan mahasiswa asing. Tapi, urang boga sababaraha ladenan husus pikeun kolot murid urang:

  • Pangatur jeung ngirim ondangan pariwisata
  • Ngumpulkeun hotel atawa tempat séjén hirup pikeun klien urang
  • Rapat di bandara jeung nransferkeun ka hotél
  • Nyadiakeun jeung mobil jeung drivers keur piknik poean
  • Inviting of penerjemah

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan