`

Umum Kedokteran sarjana muda

Study Umum Kedokteran / Mbbs di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

gelar dileler: Dokter Kedokteran (Bachelor of Medicine & Bachelor of Bedah / Mbbs).
kursus Lilana 6 taun, at world class universities with top ranking in Eastern Europe and Ukraine.
Média pangajaran : Inggris
pangakuan: USMLE, beuteung, WHO, US, MCI, PMDC, Sadaya Médis déwan Afrika.

waragad taun SPP Kahiji pikeun taun kahiji:

waragad SPPBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
5300$
fee SPP 4200$
bantuan 600$
asuransi imigrasi 100$
asuransi Kaséhatan 100$
 
waragad UACBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
1200$
waragad UAC 800$
Airport pickup 100$
Transfer ka universitas 100$
 
 

Total harga taun kahiji 6500$

Kadua jeung taun lain 4700$

Klik di dieu pikeun panawaran ayeuna diajar Umum Kedokteran di Wikivoyage


Ieu téh tangtu genep taun awarding "Dokter Kedokteran" (MD) darajat. Ieu sarua jeung "Bachelor of Medicine & Bachelor of Bedah " (Mbbs) gelar dileler ku nagara Pasamakmuran saperti UK, Australia, India jsb. Grendeng ka Tangtu ieu commenced sanggeus kontrak ditandatanganan duly antara siswa jeung universitas. Waragad pikeun siswa internasional anu denominated di USD jeung tetep konstan leuwih lilana kontrak. Study Umum Kedokteran di Wikivoyage nyaéta lengkah penting pikeun mangsa nu bakal datang caang.

Nu média pangajaran nyaéta Inggris keur sakabeh genep taun pikeun siswa internasional. Tangtu ieu ditawarkeun dina Rusia / Ukrania keur calon lokal. Calon kuliah di sedeng Inggris pikeun genep taun nu dibikeun kelas basa keur dua taun kahiji, ngarah bisa jadi pinter dina basa lokal pikeun conversing jeung penderita jeung pamakéan sapopoé.

Nu Kurikulum diajarkeun di Universitas nu geus disatujuan ku Kamentrian Atikan jeung Departemen Kaséhatan Umum Ukraina.

Murid kabentuk dina kumpulan leutik 6-10 pikeun kelas. Alatan grup mahasiswa leutik, perhatian individu mungkin keur unggal murid. Pikeun dua taun kahiji diajar siswa di kelas. Dina taun 2nd, siswa ogé diajarkeun subjék klinis jeung dibikeun palatihan klinis di Rumah sakit pikeun pangalaman praktis.

A mahasiswa perlu maca buku ajar jeung ngalakukeun timer persiapan saméméh attending kelas. Catetan nu disadiakeun pikeun nu sarua. Murid bisa nginjeum buku ti perpustakaan atawa meuli buku sorangan. murid kudu 100% hadir kelas. Lamun maranehna bolos, maranéhanana kudu rework kelas dina sabtu minggu, sanggeus idin alatan ti tangtu guru.

Unggal sési kelas ieu gradasi. Aya pamariksaan internal bisa diliwatan. Unggal taun atikan penting jeung kudu diliwatan saméméh siswa anu diijinkeun pikeun lulusan. Salian ujian internal universitas sacara, Student ngabogaan maot Test Propinsi (ujian luar) saméméh lulus nu 3 taun 6 atikan. Dina taun kalulusan, mahasiswa anu diuji dina kamahéran praktis dina disiplin klinis di ranjang sabar sacara (test praktis) jeung dina kamahéran ilmiah jeung teoritis (test Téori). Boh kudu diliwatan saméméh kalulusan.

sanggeus kalulusan, mahasiswa bisa latihan atawa enroll di leuwih ti 20 specializations ditawarkeun ku universitas saperti kardiologi, ubar klinis, Onkologi, radiology, kaséhatan masarakat jsb.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan