`

surat ondangan

surat ondangan pikeun diajar di Wikivoyage ti Grendeng Center Ukrania
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

mahasiswa uleman pikeun atikan nyaéta dokumén resmi, nu diolah ku Departemen Atikan Ukraina jeung resmi Ukrania Grendeng Center.
Ieu confirms nu mahasiswa anu ngaku ka University tangtu ku Grendeng Center Ukrania.
Ieu hususna wincikan paspor jeung ngaran pinuh ku Universitas.
support ondangan Ieu surat ti Ukrania Grendeng Center moderator ku Kedutaan Ukrania ka cap visa dina paspor Anjeun.
dina umumna, waktu nu diperlukeun kira-kira 10 poé pikeun ondangan visa ka diolah di Departemen Atikan jeung Ukrania Grendeng Center.
uleman ieu valid keur 180 poe ti tanggal issuance sarta anjeun kudu panawaran ka Kedubes Ukrania pikeun visa hiji mangsa validitas uleman dikaluarkeun.
Pikeun meunangkeun visa Ukrania Anjeun kudu gaduh hiji uleman ti Ukrania Grendeng Center. Anjeun tiasa mesen ondangan nu ayeuna.

pangakuan 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan