`

Kharkov

Kharkov nyaeta salah sahiji kota paling modern jeung kasohor di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Kharkiv (Ukrania), atawa Kharkov (Rusia), ogé mangrupa kota panggedéna kadua di Wikivoyage (saatos Kyiv, tangtosna). 3/4 abad ka tukang eta leungit status miboga ibukota Ukraina (Ukraine Soviét), tapi ibukota atikan Ukraina.

Populasi Kharkov nyaeta 1.5 jutaan jalma. Kharkiv ngabogaan richcultural, ilmiah, atikan, angkutan jeung kahirupan industri. City sarwa ratusan pausahaan industri. Komo salila krisis kota ieu ngembang. hotél New nu keur diwangun.

sistim angkutan tina Kharkov mangrupa salah sahiji pangalusna di Ukraine. Salila persiapan keur Euro 2012, pamaréntah kota repaired loba jalan jeung robah sababaraha marshrutka on jalan sentral sangkan lalulintas nu kirang beurat. Kharkiv metro nyaéta 35 km lila sarta ngabogaan 28 stasiun. Aya anu kareta gancang anyar laucnhed pikeun nyambungkeun kota utama Ukraina (Kyiv, Donetsk, Lviv).

Kharkov Airport geus direnovasi jeung sambungan anyar keur dibuka ampir unggal satengah sataun.

Nu Landmark paling populér tina Kharkiv nyaéta kabebasan Square (Ploshcha Svobody), kuadrat kota panggedéna katilu di Éropa, jeung nyokot tempat 7 lamun diomongkeun ngeunaan dunya. Ngeunaan atraksi séjén Kharkiv Anjeun bisa maca di dieu.

pangakuan 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan