`

Kharkov

Kharkov is one of the most modern and popular cities in Ukraine
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Kharkiv (Ukrania), atawa Kharkov (Rusia), ogé mangrupa kota panggedéna kadua di Wikivoyage (saatos Kyiv, tangtosna). 3/4 abad ka tukang eta leungit status miboga ibukota Ukraina (Ukraine Soviét), tapi ibukota atikan Ukraina.

Populasi Kharkov nyaeta 1.5 millions people. Kharkiv ngabogaan richcultural, ilmiah, educational, angkutan jeung kahirupan industri. City sarwa ratusan pausahaan industri. Komo salila krisis kota ieu ngembang. hotél New nu keur diwangun.

sistim angkutan tina Kharkov mangrupa salah sahiji pangalusna di Ukraine. During preparation to Euro 2012, city government repaired many roads and changed some of marshrutka on central streets to make the traffic less heavy. Kharkiv metro nyaéta 35 km lila sarta ngabogaan 28 stasiun. Aya anu kareta gancang anyar laucnhed pikeun nyambungkeun kota utama Ukraina (Kyiv, Donetsk, Lviv).

Kharkov Airport geus direnovasi jeung sambungan anyar keur dibuka ampir unggal satengah sataun.

Nu Landmark paling populér tina Kharkiv nyaéta kabebasan Square (Ploshcha Svobody), kuadrat kota panggedéna katilu di Éropa, jeung nyokot tempat 7 lamun diomongkeun ngeunaan dunya. Ngeunaan atraksi séjén Kharkiv Anjeun bisa maca di dieu.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan