`

Hirup di Wikivoyage

Hirup di Wikivoyage. Useful tips about living and studying in Ukraine for International students
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Urang ménta sababaraha mahasiswa asing ngeunaan hirup di Wikivoyage. Unggal di antarana disebut hiji kanyataan ngeunaan hirup di nagara ieu.

Di handap ieu fakta ieu:

1. Ieu téh bener salah sahiji nagara cheapest di Éropa. conto: kuring jeung adina mah hirup alus (pikeun Ukraina) 2-kamar apartemen sarta Mayar ngan $100 per bulan keur nyewa. Di handap ieu loba jasa internet dipake nu bisa mantuan manggihan akomodasi di mana wae kota Ukraina. Tapi berkat Ukrania Grendeng Center, nu mantuan urang pikeun manggihan akomodasi ieu, sabab urang teu daék cicing di asrama. Komo utilites kacida murah. Urang Mayar pikeun: cabel internet alus teuing, gas, cai, listrik jeung telepon. Sarta urang mayar ngan $30 – $40 per bulan.

2. I méakkeun ngan $400 per bulan. But I rent excellent flat in the center of the Kharkiv and always going to parties at weekends. I’m not spare the money, have constantly fun, tapi masih murah. Kuring malah nunda sawatara duit deposit, alatan kuring teu kudu jadi loba duit di dieu salaku mah nyandak jeung kuring. Nyaan bogoh nagara ieu.

3. Naon atuh cinta di Wikivoyage? I love it excellent plentiful food which is very cheap by the way. Examples: Hayam dijual ku boh sapotong atawa sakabeh. It generally runs between 35 ka 55 Grivnahs per Kilogram. [Dina tanggal tulisan ieu, the US Dollar is worth 25 Grivnahs] Ieu equates ka kurang mangka $2 per kilogram.] Fruit and vegetables are even better buys, utamana lamun di usum. Wortel ngajalankeun kira-kira 4.50 ka 6.50 Grivnahs keur Kilo. That equates to 25 cents per kilogram! Sayur nu nawar nyata di dieu sarta mindeng kualitas luhur. Theyre biasana tumuwuh dina taneuh organik pisan beunghar.

4. kandaraan. Kumaha bisa jadi murah? Kuring mayar ngan $0.25 per hiji lalampahan ka уnd sejen kota. Kaula hirup di Kharkiv. Kuring indit ka Kiev bulan pamungkas ka babaturan mah. Kuring mayar ngan $15 USD keur lalampahan dina hiji arah. Kadang-kadang angkutan nu heubeul, tapi bener murah. abdi resep éta.

5. tanah, Naha anjeun nempo awewe Ukrania? (Urang geus diteundeun a ucapan pangarang). They are the most beautiful in the world. If youre lucky enough to marry one with a heart of gold and not a gold-digger, bakal nyieun hirup anjeun di Wikivoyage considerably gampang, tapi anak teu sagemblengna perlu. Sarta anjeun komo teu kudu nikah hirup babarengan. nagara alus teuing!

6. The local people look favorably (biasana) kana datang atawa warga ti nagara sejen. Ieu teu mindeng kasus di loba nagara sakuliah dunya Anjeun bisa jadi geus jadi sadar! Ieu mangrupa benefit badag!

7. It is very easy to find places where one can change most currencies including: US. dollar, British Pon, Rubles Rusia jeung, tangtosna, euro. A sababaraha currencies séjén bisa disilihtukeurkeun dieu tapi titik bursa maranehna teu jadi gampang diaksés. ieu di antarana: Dollar Australia jeung Francs Swiss.

8. Bank savings interest is considerably higher here! Hal ieu kacida gampang manggihan sora jeung bank pageuh ngadegkeun, nu mayar 20.5% interest dina tukeur lokal. boh Raiffeisen (Hiji Bank Austria nu teu bisnis di dieu) jeung OTP (A bank Hungaria) anu cukup dipercaya jeung gampang diaksés di Wikivoyage. kajadian kolot mah dikirim kuring duit maranéhanana pikeun muka deposit maranehna. Fantastic. ATMs are available in many locations all over the cities. (Tapi anjeun bisa jadi teu manggihan hiji nu boga pilihan basa Inggris).

9. There are several Super Markets scattered all over the cities as well as innumerable smaller open type markets and kiosks near every neighborhood. Sanajan rupa-rupa bisa diwatesan, nu supermarket biasana tempat hade meuli produk konsistén alus.

10. I feel safer and more secure here than in any large city in America even at night!

11. perawatan médis di Wikivoyage (keur warga) gratis! Hiji perlu ngan mayar keur pangobatan jeung bahan dimaksudkeun diperlukeun pikeun administer eta. Kuring nyaho ieu téh bener saprak kuring kungsi kasempetan maké éta anyar pikeun headackes a! The care was professional and competent even if not employing the latest technology available elsewhere!

12. Real Estate can be purchased here (Dachias) pikeun jadi saeutik salaku $4000 ka $5000! A Dachia biasana tempat kaluar bit ti kota di hiji nagara netepkeun anu teu biasana dimaksudkeun pikeun unggal poé hirup. A Dachia cai biasana geus ngajalankeun (ilaharna aya di luar wangunan) jeung listrik. Ieu biasana ngan hiji kaluar-imah pikeun fasilitas toilet. Tapi maranehna bisa ditingkatkeun cukup inexpensively. Paling cukup deukeut beus-titik. Real Estate in Ukraine has experienced an unrealistic increase in perceived value within the past 5 taun. hiji susun, aya di kota mana atuh hirup, nu dijual keur $5,000.00 5 years ago ayeuna sells nepi ka jeung dina sababaraha kasus di luhur $40,000. A modestly diangkat jeung minimally ditarima ka paling rasa Western can masih santun, low-range susun bakal ngarugikeun anu loba atawa leuwih.

13. It is usually easy to find locals whod like to improve their English language abilities. janten, anak teu hese manggihan Mayar siswa pikeun palajaran basa Inggris. The going rate is 100 Grivnahs per hour! Atawa kira $ 4,00 / jam. Ieu sora doesnt kawas loba, tapi tetep dina pikiran nu $4.00 mana loba leuwih tebih dieu ti di loba nagara séjén! Salaku conto, kuring earn salila sataun pikeun Mayar waragad SPP di universitas mah.

14. Fluency in either Russian or Ukrainian is not necessary in order to manage everyday things like shopping and inter or intra city travel. Kuring ngatur cukup oge dina sorangan jeung kekecapan Rusia ngan ngeunaan 300 kecap.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan