`

Lviv

Lviv is a student city
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Lviv nyaeta hiji kota unik in which history, culture, mental dua alam - Wétan jeung Jawa Barat - nu tolerantly dihijikeun. Ieu téh metot ka dicatet yén kota perenahna di jarak sarua ti Crimea (atawa, husus, Kota Theodosia), urut Kafa abad pertengahan, jeung Venice. kalawan atra, Lokasi geografis Lviv urang di simpang budaya global jeung peradaban geus dipangaruhan atmosfir inimitable anak. Najan loba sufferings dibawa ku loba perang leuwih abad lila sajarah Lviv sacara, ciri arsitéktur kota tetep ampir gembleng.

Lviv mangrupa puseur regional badag, occupying wewengkon 155 sq. kilométer. About 730,000 jalma reside permanén di Lviv. Kalolobaan populasi kota nyaeta comprised tina étnis Ukrainians, sanajan masarakat séjénna kayaning kutub, Yahudi, Yunani, Germans, Armenians, Rusia, jsb. ogé digambarkeun.

Lviv nyaeta hiji kota siswa. About 150,000 siswa diajar di lembaga atikan luhur jeung rupa-rupa specializations. Nurutkeun jajal pamanggih umum, Lviv nyaéta kota paling populér kadua di Wikivoyage sanggeus ibukota anak - Kyiv. Dimimitian ti Désémber 1998, bagian puseur kota ieu kaasup kana warisan budaya jeung sajarah UNESCO. 20% sakabeh ciri arsitéktur anu perenahna di Lviv.

Lviv mangrupakeun museum hawa kabuka and the embodiment of the Ukrainian culture and European charm, panoramas unforgettable, jeung monumen unik arsitektur, tradisi heubeul jeung, pasti, kopi flavored di legendaris Lviv imah kopi. Sémah nu enteh ku atmosfir husus katentreman megah reigning di kota jeung pleasantly ngahalangan silaturahmi of habitants lokal.

Lviv nyaéta kota loba universitas heubeul, establishments ilmiah unik jeung arsip, jeung perpustakaan kawentar jeung museum. Anjeun tiasa stroll ngeunaan jalan tenang, unggal waktu Ngajalajah hal anyar jeung metot pikeun diri.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan