`

kursus Maritime

  • 00

    poé

  • 00

    hours

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Di handap ieu daptar Paguron luhur Maritime di Wikivoyage:

  • Kahiji Maritime Institute Ukrania
  • Universitas Pedagogical Nasional Kharkiv – Faculty of Law
  • Kherson Propinsi Maritime Institute
  • Shipbuilding University Nasional Ukraina
  • National University Ostroh Academy
  • Odesa Hukum Academy
  • Odessa Nasional Maritime Academy

kursus-kursus utama

1.napigasi (Kaptén Kursus)

2.Kapal pembangkit listrik operasi

3.Operasi pakakas listrik kapal sarta Automation

tingkat

preparatory Fakultas – 8sasih

Jajaka Gelar Lilana: 4 taun

Masters : 2taun

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

fee SPP 2500$US
* waragad surat ondangan 300$US
* Biaya Service kurir 100$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di lokasi siswa ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
100$US
waragad asuransi Kaséhatan 100$US
asuransi imigrasi: 100$US
fee asrama (kamar karek direnovasi jeung oge kdu, dua jalma dina hiji kamar) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 100$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 700$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 100$US
Total paket 4800$US

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 3000$US per taun kaasup akomodasi.

Gelar Master waktu: 2 taun (fee SPP 2600E ur / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 2150USD)

kasempetan

Ti taun 2nd Laut Paspor (CDC).3taun Rd 6 bulan payable magang, hiji laptop bébas & dibikeun $600+ per bulan.

Sanggeus rapor permanén proyék di Jerman pengiriman barang Company.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan