`

pangakuan 2017-2018 kabuka!

  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

calon siswa Dear!
Kami bungah pikeun nginpokeun ka Anjeun, yen pangakuan kana universitas Ukraina pikeun 2017-2018 kabuka ayeuna.
Anjeun tiasa nerapkeun online ayeuna buku hiji korsi di universitas.
Universitas ngawitan ngirimkeun hurup uleman saprak Maret.

Milih resmi Ukraina Grendeng Center tur meunangkeun jaminan pangakuan kana universitas Ukraina pangalusna!
Salam hormat,
Ukranian Grendeng Center

pangakuan 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan