`

pangakuan 2017-2018 is open!

  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

calon siswa Dear!
We are glad to inform you, that admission to ukrainian universities for 2017-2018 kabuka ayeuna.
Anjeun tiasa apply online right now to book a seat in university.
Universities begin to send invitation letters since March.

Choose Official Ukrainian Admission Center and get guarantee admission to best ukrainian universities!
Best regards,
Ukranian Admission Center

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan