`

pangakuan 2017-2018 kabuka!

  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

calon siswa Dear!
Kami bungah pikeun nginpokeun ka Anjeun, yen pangakuan kana universitas Ukraina pikeun 2017-2018 kabuka ayeuna.
Anjeun tiasa apply online right now to book a seat in university.
Universitas ngawitan ngirimkeun hurup uleman saprak Maret.

Milih resmi Ukraina Grendeng Center tur meunangkeun jaminan pangakuan kana universitas Ukraina pangalusna!
Salam hormat,
Ukranian Admission Center

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan