`

asuhan sarjana muda

Kaperawatan Study di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

kursus Lilana:
Gelar Mitra di Kaperawatan (ADN) Junior Specialist: 2 taun
Bachelor of Science in Nursing (BSC -BSN): 3 taun
Siswa anu geus miboga (ADN) ti mana wae universitas di sakuliah dunya, bisa meunangkeun BSN ngan dina 2 taun
Média pangajaran : IN LANGUAGE Inggris
Ukraina universitas Médis dina basa Inggris
diakuan ku : USMLE, beuteung, WHO, US, MCI, PMDC,UNESCO ,UNICEF , urang Indian ,Sadaya Médis déwan Afrika
fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st ngan .

 

waragad SPPBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
5200$
fee SPP 4300$
bantuan 700$
asuransi imigrasi 100$
asuransi Kaséhatan 100$
waragad UACBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
1200$
waragad UAC 1000$
Alas Airport 100$
Transfer ka universitas 100$

Total harga taun kahiji 6900$

Kadua jeung taun lain 4300$

Klik di dieu pikeun panawaran ayeuna diajar Kaperawatan di Wikivoyage

Kaperawatan Study di Wikivoyage. Ieu téh hiji tilu taun atawa tangtu opat taun awarding nu "Bachelor of Kaperawatan" darajat. Murid munggaran diajar disiplin médis jeung biologis fundamental, subjék tuluy klinis jeung asuhan dina kaayaan beda. latihan praktis jeung teoritis dirumuskeun di kelas jeung di rumah sakit.
Klik di dieu pikeun panawaran ayeuna diajar Kaperawatan di Wikivoyage

Admission 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

Email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
Apply online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan