`

Odessa

Odessa is one of the most popular tourist city in Ukraine
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

nu Kota Odessa mindeng disebut salaku “Nu Pearl Laut Hideung“. Odessa is a beautiful city on the Black Sea coast that holds a special place in the hearts of Russians and Ukrainians. A visit to Odessa is sure to be unlike a visit to any other city. Kontras jeung kota sejen urut Uni Soviét, Odessa beunghar dina budaya Éropa Kulon. Odessa is known throughout the world for its art and culture and has, naon anu dianggap, paling kadua geulis sarta penting imah opera di dunya.

The population of Odessa is about 1.1 juta. Ieu téh hiji kota kosmopolitan jeung 150,000 wisatawan unggal taun from all over the world. In the summer, they relax along the sandy shores of Odessa beaches and experience this eternally young city. The beaches allow tourists to feel like they are in the Mediterranean. Sakabéh basisir Odessa ieu dijejeran jeung pantai popular. In the summer they are filled with beautiful girls, musik, and visitors sampling tasty food. One of the most popular beaches is Arcadia Beach, anu perenahna kira-kira 10 menit ti puseur kota.

Walking in Odessa you can see its history from classical Italian influences to Soviet era apartment complexes. On Deribasovskaya Street – jalan puseur – aya rupa-rupa restoran, bioskop, konser jeung perjalanan jalma. Nu port of Odessa boga kapal ti sakuliah dunya anjog poean

Odessa has 1185 streets, 62001 wangunan, 24 hotél, 34 lembaga atikan, 88 puseur kaséhatan, 20 museum. angkot di dayeuh Odessa ngawengku 21 tram rute, 15 trolley beus rute, 47 bus rute jeung 35 minibus rute.

Odessa nyaéta kota panggedéna 3 di Wikivoyage, Kota paling penting pikeun dagang jeung kota paling populér 2nd keur pariwisata di Ukraine.It nyaéta kota panggedéna sapanjang sakabéh Laut Hideung. Loba years ago, Odessa ieu sakali, sanggeus Moscow jeung St. Petersburg, the 3rd leading trading city in old Russia. Odessa is the paling port penting Ukraina. Jeung palabuhan geulis anak dina Laut Hideung, Odessa geus jadi jandela kidul Ukraina pikeun Éropa jeung puseur budaya penting.

Salian pentingna palabuan nu, industri kota di antarana gedong kapal, pemurnian minyak, bahan kimia, kerja logam jeung ngolah dahareun. Odessa ogé imah tina basa angkatan laut Ukrania sarta loba fleets fishing.

Odessa ieu situated dina pasir terraced nyanghareup hiji palabuhan leutik. The weather is mild and dry with average temperatures in January of 29 F jeung 73 F dina bulan Juli. Odessa averages ngan 35 cm (14 di) présipitasi taunan. Odessa has many therapeutic resorts. Modern Odessa is a city rebuilding itself, jeung puseur kota anak téh lalaunan keur revitalized.

Odessa kasampak leuwih kawas kota perenahna di Tengah, sanggeus geus beurat dipangaruhan ku gaya arsitéktur Perancis jeung Italia. Odessa geus sok kungsi sumanget kabebasan, meureun endowed ku pangabisa -na pikeun narima loba bangsa beda. Kota ieu terus hosting némbongkeun, symposia, jeung konferensi. Ieu téh loka konsulat jeung misi dagang loba nagara jeung loba masyarakat bursa budaya keur aktip di kota.

Kota ngabogaan karakter leuwih lokal tinimbang kota sejen di Ukraina. Rahayat Odessa kacida kasohor wit seukeut maranéhanana jeung abilities dagang canny. Nu wisatawan anu katarik ku boulevards endah Odessa sacara, nu 200 léngkah tina tangga Potyomkin sacara, nu kareta api maritim, pantai keusik geulis sapanjang Laut Hideung, toko, restoran, loba struktur anyar, and the unusual classic architecture of old Odessa. The design of Potyomkin’s stairs creates somewhat of an optical illusion making the steps seem bigger than their actual size. The upper flights are 44.22 suku (13.4 méter) rupa sedengkeun penerbangan handap anu 71.28 suku (21.6 méter). The stairs’ ngaran ieu dicokot tina kapal perang Potyomkin jeung ieu jadi memorialized dina film kawentar ngaran nu ku produser Rusia Sergei Eizenstein.

Admission 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan