`

kursus-kursus séjén

Courses in english in ukrainian unviersities
  • 00

    days

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Geodesy, Biologi Kelautan sarta Akuatik jeung Management Land

tingkat sarjana muda: 4 years

Masters’ tingkat: 2 years(fee SPP 2600USD / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 2150USD)

Program di Masters’ tingkat:

  • Geodesy
  • Management Land jeung ngadaptar
  • Systems Geoinformation jeung Panyiaran

Média pangajaran: Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2000$US
* waragad uleman 250$US
* biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
50$US
kasehatan & waragad Imigration asuransi 100$US
fee asrama (Bisa rupa-rupa keur sababaraha Paguron luhur) 600$US pikeun sataun
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
total paket (pamayaran dina Euro) fee SPP 3750USD

Tuition fee with accommodation from 2nd year 2600USD

geologi

Lilana keur departemen dipilih di tingkat jajaka: 4 years

Masters’ tingkat: 2 years(SPP fee 2600USD / taun, jeung expenses rupa-rupa pikeun YR 1st ngan jeung akomodasi: 750USD)

Média pangajaran: Inggris

fee SPP ngarecah pikeun 1 taun st.

fee SPP 2000USD
* waragad uleman 250$US
* biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
50$US
kasehatan & waragad asuransi imigrasi 100$US
fee asrama (Bisa rupa-rupa keur sababaraha Paguron luhur) 600$US pikeun sataun
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total fee paket SPP 3750USD


Tuition fee from 2nd year 2800USD per year.

Universitas cagar hak pikeun ngarobah fee SPP tanpa béwara ka pausahaan perantara, nu bakal sok kontak kantor urang keur fee SPP kiwari.

Basa Foundation Inggris

Inggris Basa Foundation disarankeun pikeun siswa diomongkeun Perancis, jeung jalma anu teu pangaweruh cukup basa Inggris pikeun diajar salajengna dina basa Inggris Medium pangajaran di Médis, Engineering, ékonomi, Aviation, gawena undagi & nu ngeunaan jeung susunan, Lingkungan & Pertanian / Smithsonian Paguron luhur Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

Kursus Lilana FROM 6 to 10 bulan

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah.

fee SPP 1300$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
50$US
kasehatan & waragad asuransi imigrasi 100$US
fee asrama (meureun rupa-rupa pikeun universitas beda) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 3050$US

Law

kursus Lilana 4 years, di jumlah ranking kelas universitas dunya 1 di Éropa Wétan, teu ngan di Wikivoyage.

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

fee SPP 3000$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
asuransi imigrasi 50$US
fee asrama (kamar karek direnovasi jeung oge kdu, dua jalma dina hiji kamar) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 47500$US

 

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 3600$US per taun jeung akomodasi

Universitas cagar hak pikeun ngarobah fee SPP tanpa béwara ka pausahaan perantara, nu bakal sok kontak kantor urang keur fee SPP kiwari.

Hubungan International

kursus Lilana 4 years, di jumlah ranking kelas universitas dunya 1 di Éropa Wétan, teu ngan di Wikivoyage.

Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

fee SPP 3000$US
* waragad surat ondangan 250$US
* Biaya Service kurir 50$US
Visa Rojongan waragad / Konfirmasi
(dikirim ka Ukraine kadutaan éléktronik di siswa’ lokasi ngaliwatan Departemen Luar Negri. Urang méré salinan nu Visa Rojongan / Konfirmasi ka siswa ogé.)
50$US
waragad asuransi Kaséhatan 50$US
asuransi imigrasi: 50$US
fee asrama (kamar karek direnovasi jeung oge kdu, dua jalma dina hiji kamar) 600$US per warsih akademik
Grendeng jeung Pendaftaran fee 50$US
Biaya Consultancy tina sungut urang 500$US
Airport nyokot 100$US
Angkutan ka sakola 50$US
Total paket 4750$US

 

fee SPP ti taun 2nd ka taun final 3600$US per taun.

Universitas cagar hak pikeun ngarobah fee SPP tanpa béwara ka pausahaan perantara, nu bakal sok kontak kantor urang keur fee SPP kiwari.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan