`

siswa urang

murid nyebutkeun

Testimonials

siswa luar nagri cinta jadi bagian ti masarakat atikan Ukrania. Grendeng via pangakuan Center Ukrania jaminan jumlah badag tina bonus pikeun siswa asing.

  • Rajsekr Sadaya Rahasia

    India

    Kuring néangan hiji kasempetan pikeun meunangkeun atikan di Éropa. Tapi pamilih badag agén ngajadikeun kuring gila. Hatur nuhun nu aya Grendeng Center. Ieu téh abilyty sampurna pikeun siswa nu hayang diajar di mancanagara. Jeung eta sagalana gampang jeung sederhana, jeung teu kudu salempang ngeunaan reliabiliti ngajén.

  • Raheemat Aderinoye

    Nigeria

    Ukrania Grendeng Center, Kuring hayang ngomong hatur nuhun gede ka sadaya tim Anjeun. Anjeun nyieun pangakuan mah gampang jeung kanyamanan. Kuring kungsi sababaraha takwa basa kuring datang ka Ukraine. Tapi Ukrania Grendeng Center mantuan kuring jeung sagalana. Kuring teu boga masalah nu mana wae nu dieu di sadaya. Great hatur nuhun ka sadayana staf of Grendeng Center Ukrania.

  • Thanks bau Mungoshi

    Zimbabwé

    Aku di Wikivoyage. Kaula meunang atikan médis. prosés pangakuan mah pohara gampang. Kuring meunang visa tanpa masalah. Abdi senang. Hatur nuhun Ukrania Grendeng Center. PS: bonus Anjeun dina datangna ieu endah pisan. Maranéhanana mantuan kuring jadi loba di hirup di Wikivoyage. Anjeun anu pangalusna jeung bener ngeunaan miara siswa.

fakta ngeunaan Grendeng Center

Grendeng Center nyaeta organisasi nu mantuan siswa pikeun meunangkeun atikan luar nagari

  • 2,987

    murid
  • 56

    Daérah
  • 952

    universitas
  • 100%

    Penjaminan Grendeng
  • 100%

    Penjaminan visa
  • 100%

    Penjaminan karir

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan