`

Farmasi sarjana muda

apoték Study di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    hours

  • 00

    menit

  • 00

    detik

kursus Lilana 5 taun, di universitas kelas dunya
gelar dileler: Spesialis dental
Farmasi PG (gelar D Farmasi): 2 taun
Média pangajaran : Inggris
pangakuan: USMLE, beuteung, WHO, US, MCI, PMDC, Sadaya Médis déwan Afrika
fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

 

waragad SPPBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
4500$
fee SPP 3600$
bantuan 700$
asuransi imigrasi 100$
asuransi Kaséhatan 100$
waragad UACBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
1200$
waragad UAC 1000$
Alas bandara 100$
Transfer ka universitas 100$

Total harga taun kahiji 6200$

Kadua jeung taun lain 4200$

Click here to apply now to study Pharmacy in Ukraine

Farmasi Study di Wikivoyage. Ieu téh tangtu lima taun awarding nu "Bachelor of Farmasi"darajat. Kursus téh ditawarkeun dina basa Inggris, basa Rusia jeung Ukrania. Diajar siswa Chairil Anwar kadokteran jeung biologi jeung sababaraha aspék klinis teuing. On parantosan nu diploma ti tukang ubar ieu dileler. Maranéhanana dilatih pikeun mungsi dina pausahaan jeung / atawa pikeun panalungtikan. A methodical dijieun keur latihan spesialis kacida mumpuni. Nu departemén perdana anu: Farmakologi, biologi, genetika, botani, di-organik Kimia, analitik, kimia fisik jeung organik. Post sarjana jeung master kursus ogé ditawarkeun dina Farmasi.
Click here to apply now to study Pharmacy in Ukraine

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan