`

kursus Preparatory

kursus Preparatory di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Preparatory / Yayasan tangtu mangrupakeun program atikan jeung lilana 6-10 bulan. Dina Preparatory siswa tangtu diajar Rusia / Ukrania basa jeung disiplin husus diperlukeun gumantung kana husus hareup dipilih (basa Science, matematika, Fisika, elmu kimia, biologi, Ilmu komputer, elmu bumi, Sajarah, jeung Sastra)

On suksés ngaliwatan ujian tangtu Preparatory, siswa narima bijil tina Preparatory Fakultas pikeun diajar salajengna di Médis, rékayasa, Aviation / Sakola hiber, ékonomi, Maritime & universitas Lingkungan di Rusia / Ukrania Medium

waktu: 6-10 bulan

Média pangajaran : Rusia / Ukrania

Kapan kana kana, aya deadline ngagabung program husus ieu

  • kursus Preparatory
  • $3800 $ total paket
  • fee SPP 1500$
  • waragad surat ondangan 200$
  • Biaya Service kurir 100$
  • waragad asuransi Kaséhatan 100$
  • waragad asuransi imigrasi 100$
  • asrama akomodasi 700$
  • Airport nyokot 100$
  • Angkutan ka sakola 100$
  • panawaran Ayeuna
  • kursus Preparatory di Wikivoyage

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan