`

aksara ondangan dikirim

  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Di handap ieu sababaraha conto surat ondangan nu dikirim ti Grendeng Center Ukrania.

Sadaya poto geus disumputkeun jumlah paspor nurutkeun hukum kawijakan privasi.
Ukranian Grendeng Center hormat inpo pribadi Anjeun.

Leuwih lengkep ngeunaan hurup ondangan anjeun bisa manggihan dieu.
Pikeun meunangkeun surat ondangan mangga panawaran online.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan