`

akomodasi siswa

akomodasi pikeun siswa di Wikivoyage. Hostels di Wikivoyage. Rumah susun di Wikivoyage.
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Akomodasi di Wikivoyage murah nurutkeun séjén Sarikat Éropa, harga beda-beda nurutkeun prioritas Anjeun sorangan, eta sagemblengna nepi ka pilihan jeung pamenta naon nu dipikaresep jeung naon ngajadikeun anjeun kanyamanan. biasana, urang nganjurkeun hirup di asrama pikeun siswa datang anyar sabab:

  • Maranéhanana teu nyaho basa komunikatif jeung locals
  • Maranéhanana teu nyaho akar beus kota luar kampus universitas
  • Urang mantuan murid sadaya jalan panjang tapi lamun maranehna hirup di luar kampus universitas urang teu bisa kaanggo ka maranehna, jadi hese Sangkan maranéhna gampang dina.
  • Asrama téh tempat pangalusna pikeun minuhan jalma anyar, gaining pangalaman anyar sarta nyieun babaturan anyar nu hirup pikeun hirup.

Akomodasi di asrama universitas

Murah jeung alus pilihan pikeun siswa datang anyar, disadiakeun ku Universitas.

Dua jenis hostels nurutkeun Fasilitas:

  1. renovasi alus teuing (ngawengku sadaya fasilitas perlu hirup nyaman)

Di kamar Double jalma: Hiji tempat biaya - 1200USD per taun

Di kamar Tilu jalma: Hiji tempat biaya - 1000USD per taun

  1. renovasi biasa (ngawengku ngan fasilitas dasar)

Di kamar Double jalma: Hiji tempat biaya - 600USD per taun

Di kamar Tilu jalma: Hiji tempat biaya - 500USD per taun

Akomodasi di datar rental

Murid anu kabetot hirup di luar wewengkon universitas bisa balik pikeun pilihan ieu.

biaya susun panarima categorized nurutkeun rohangan maranéhanana, kaayaan jeung tempat.

Single kamar urang susun: renovasi biasa 75-150 USD per bulan

Euro renovasi 125-250 USD per bulan

Dua kamar urang susun: renovasi biasa 125-250 USD per bulan

Euro renovasi 200-300 USD per bulan

Tilu kamar urang susun: renovasi biasa 250-400USD per bulan

Euro renovasi 300-500USD per bulan

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan