`

Students from Ghana

informasi Visa pikeun siswa ti Ghana
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Students from Ghana have to get their visas from Ukrainian Embassy in Nigeria. Students can apply online or can contact our local representative in Ghana for admissions and visa process.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan