`

Murid ti Aprika Kidul

Inpo Visa pikeun siswa ti Afrika Kidul pikeun Study di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Murid ti Afrika Kidul geus meunang visas maranéhanana ti Kedutaan Ukraina di Afrika Kidul. Murid bisa nerapkeun online atanapi tiasa ngahubungan wawakil lokal urang di Afrika Kidul pikeun admissions sarta prosés visa.

syarat visa:

Murid bisa balik langsung ka KBRI atawa bisa ngirim dokumén ku cara kurir ka Kedubes Ukraina di Pretoria, Afrika Kidul.

Kedubes Ukraina ieu lokasina di Pretoria, Afrika Kidul.

The dokumén diperlukeun pikeun visa ulikan anu:
1. Paspor aslina (kedah janten valid pikeun sataun)
2. Genep paspor poto ukuran (6 x 4)
3. Lengkep Bentuk Aplikasi kaeusi (Anjeun tiasa ngundeur di dieu)
4. Aslina ulikan uleman ti Grendeng Center Ukraina
5. Aslina sertipikat HIV-Test- (Kedubes bakal narjamahkeun dokumen ieu)
6. Bijil Sakola aslina jeung sasmita atawa nunjuk (kudu attested ku Departemen Luar Negeri ti Zambia OR kedah mibanda Apostille segel) – (Kedubes bakal narjamahkeun tur legalize dokumen ieu)
7. Aslina Kalahiran bijil (kudu attested ku Departemen Luar Negeri ti Zambia ORshould jadi kalawan Apostille segel) – (Kedubes bakal narjamahkeun tur legalize dokumen ieu)
8. Aslina sertipikat ujian médis Certified ku awak resmi (kudu attested ku Departemen Luar Negeri ti Zambia OR kedah mibanda Apostille segel) – (Kedubes bakal narjamahkeun tur legalize dokumen ieu)

Visa biaya rinci:

1. fee visa: 680 Rand
2. Tarjamahan tina Unggal dokumen: 400 Rand (4 dokumén keur unggal murid kedah ditarjamahkeun). Total Jumlah pikeun Transtion kana Basa Ukraina: 1600 Rand.
3. Sertifikasi of Tarjamahan unggal dokumen: 400 Rand (4 dokumén keur unggal murid kedah ditarjamahkeun). Total Jumlah keur sertifikasi of Tarjamahan: 1600 Rand.
4. Legalisasi unggal dokumen: 400 Rand (3 dokumén keur unggal murid kedah ditarjamahkeun). Total Jumlah pikeun legalisasi 3 dokumén: 1200 Rand.
5. biaya perjalanan kami wakil: 1620 Rand.

Total biaya keur Ukraina Study Visa: 6700 Rand Afrika Kidul.

pangakuan 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan