`

Students from Swaziland

Visa information for students from Swaziland to study in Ukraine
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Students from Swaziland have to get their visas from Ukraine embassy in South Africa. Students can apply online or can contact our local representative in Swaziland for admissions and visa process.

syarat visa:

Students can go directly to South Africa or can give all their documents to our representative for Visa. Our representative will go there to get all students visa together.

Kedubes Ukraina ieu lokasina di Pretoria, South Africa.
The dokumén diperlukeun pikeun visa ulikan anu:
1. Paspor aslina (kedah janten valid pikeun sataun)
2. Genep paspor poto ukuran (6 x 4)
3. Lengkep Bentuk Aplikasi kaeusi (Anjeun tiasa ngundeur di dieu)
4. Aslina ulikan uleman ti Grendeng Center Ukraina
5. Aslina sertipikat HIV-Test- (Kedubes bakal narjamahkeun dokumen ieu)
6. Bijil Sakola aslina jeung sasmita atawa nunjuk (should be with Apostille seal attached) – (Kedubes bakal narjamahkeun tur legalize dokumen ieu)
7. Aslina Kalahiran bijil (should be with Apostille seal attached) – (Kedubes bakal narjamahkeun tur legalize dokumen ieu)
8. Aslina sertipikat ujian médis Certified ku awak resmi (should be with Apostille seal attached) – (Kedubes bakal narjamahkeun tur legalize dokumen ieu)

Visa biaya rinci:

1. fee visa: 680 Rands
2. Tarjamahan tina Unggal dokumen: 400 Rand (4 dokumén keur unggal murid kedah ditarjamahkeun). Total Jumlah pikeun Transtion kana Basa Ukraina: 1600 Rand.
3. Sertifikasi of Tarjamahan unggal dokumen: 400 Rand (4 dokumén keur unggal murid kedah ditarjamahkeun). Total Jumlah keur sertifikasi of Tarjamahan: 1600 Rand.
4. Legalisasi unggal dokumen: 400 Rand (3 dokumén keur unggal murid kedah ditarjamahkeun). Total Jumlah pikeun legalisasi 3 dokumén: 1200 Rand.
5. biaya perjalanan kami wakil: 1620 Namibian Dollar.

Total biaya keur Ukraina Study Visa: 6700 Namibian Dollars or South African rand.

P.S.: Students of Swaziland face a lot of difficulties in getting visas that is why we decided to arrange visa services only for our students. Now students will not face problems and will get their visas easily.

pangakuan 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan