`

Ulikan di Wikivoyage

Ulikan di Wikivoyage. Educational system in Ukraine.
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

nu sistim Ukrania atikan provides excellent quality and is well developed. Salah sahiji pancén pangpentingna pikeun otoritas puseur jeung lokal pikeun méré kemungkinan sarua dina meunang atikan kualitas top keur sakabeh warga Ukraina.

Nyaéta 15000 lembaga pikeun persiapan pre-sakola. Nurutkeun sakola sekundér Konstitusi nyokot bagian sentral dina sistem jeung nu haratis sareng nu cukup diaksés. 7 millions of students attend 21900 sakola. swasta di atikan sékundér nyaéta kalindih. sadayana, nyaéta 200 sakola swasta (1% sakabéh jumlah siswa).

Transisi sakola sekundér ti 10 (11) ka 12 sistim tingkat, numutkeun kana standar Éropa, ieu nyokot tempat ayeuna. Sumawona, aya bédana dina eusi Ukrania (post-Soviét) atikan sékundér ti standar sakola sekundér nagara Éropa lianna.

You can take vocational education in 950 technical institutions on the base of lower secondary education and upper secondary education. Dina sistim Ukrania Atikan College of Education Salajengna nujul ka bagian handap atikan luhur.

Atikan luhur

Ngabogaan leuwih ti 1 juta, lembaga mahasiswa atikan luhur di Ukraina ngabentuk sistem nu ngarasa jadi salah sahiji pangbadagna di dunya. Dina Ukraina anjeun bisa meunangkeun atikan luhur di paguron luhur (academies, institutes) accredited dina tingkat 3-4th. saatos 4 taun nalungtik anjeun bisa meunangkeun gelar sarjana muda, 5 taun keur spesialis, lima jeung satengah atawa 6 taun Masters Gelar. Di antara sakabéh tingkat enumerated Spesialis nyaeta nu pang populerna.

Tangtu atikan luhur ngawengku ngarenah karya, lamun siswa boga kamungkinan mangtaun pangalaman. Pangakuan kualifikasi miboga nyaéta prioritas nagara. In case of successful graduation of a university students get the. Diploma no matter what form of property it refers to. Nu transcript tina daptar mata pelajaran jeung tanda anu napel Diploma nu. Sanajan nagara jaminan nu conformity ka standar kualifikasi, dunungan nyokot kana tinimbangan kumaha nulis universitas is.Today, you can get the education in 290 universitas, academies jeung institutes Ukraina tingkat 3-4th tina akreditasi. Di antarana aya 220 lembaga nagara, 70- non state.

Murid International

siswa International meunang atikan maranéhanana luhur di paguron luhur, academies jeung institutes anu henteu ngan accredited, tapi ogé boga lisénsi husus ngajar mahasiswa asing. Sadaya paguron ti daptar Grendeng Center Ukrania possess the license. Departemen Atikan sarta Élmu Ukraina kadali kualitas layanan atikan dipigawé pikeun mahasiswa asing.

siswa International ngamimitian maranéhanana nalungtik jeung taun yayasan.

Ieu ngawengku kursus Ukrania (Rusia) basa jeung sababaraha mata pelajaran komprehensif dumasar kana profesi nu bakal datang. atikan Salajengna ieu nuluykeun babarengan jeung siswa Ukrania. ( sedeng Inggris ogé aya kitu)

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan