`

tarjamahan

Translation of documents into Ukrainian languages by Ukrainian Admission Center
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Sababaraha Paguron luhur di Ukraina merlukeun salinan High (nu nomber duana) sertipikat sakola jeung transkrip ditarjamahkeun kana Ukrania ku Ukrania Grendeng Center.

Service of translation cost only $50. The documents are posted along with the original invitation letter to save your money on courier charges.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan