`

fee SPP

Ngeunaan Grendeng Center Ukrania. Ulikan di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

kursus médis

kursus kuliah (Ukr. / Rus Basa) per taun kuliah (Basa Inggris) per taun
Bachelors Masters / mabok Bachelors Masters
1 umum Kedokteran 3800 4100
2 kedokteran gigi 4000 4400
3 Pharmacy 3700 3800
4 Médis jeung Management Pharmaceutical 1700 2000
5 Psikologi médis 1700 2000
6 Obstetrics jeung Gynecology ti $4400
7 Allergology jeung Immunology ti $4400
8 Gastroenterology ti $4400
9 genetika ti $4400
10 anak Gynecology ti $4400
11 Anak Kasakit Infectious ti $4400
12 anak Kedokteran Gigi ti $4400
13 Bedah anak ti $4400
14 Kamanusaan sarta Studi intensip Médis jeung Terapi ti $4400
15 Kasakit tepa ti $4400
16 Farmakologi klinis ti $4400
17 kardiologi ti $4400
18 Kulit jeung Venereal Kasakit ti $4400
19 Combustology jeung Plastik Bedah ti $4400
20 Radio diagnosis jeung Terapi ti $4400
21 neurologi (anak jeung umum) ti $4400
22 Neurosurgery ti $4400
23 Onkologi ti $4400
24 Orthodontics ti $4400
25 kedokteran gigi Orthopedic ti $4400
26 Ophtalmology ti $4400
27 Anatomi patologis ti $4400
28 Pediatrics ti $4400
29 Kamanusaan sarta Studi orok ti $4400
30 Kedokteran Gigi Prophylactic ti $4400
31 Psychiatry jeung narcology ti $4400
32 Pulmonology ti $4400
33 Rheumatology ti $4400
34 kulawarga Kedokteran ti $4400
35 Traumatology jeung Orthopedia ti $4400
36 Urology ti $4400
37 Physiotherapy ti $4400
38 Bedah beuteung ti $4400
39 Bedah Thoracical ti $4400
40 Bedah dental ti $4400
41 Endocrinology ti $4400

basa / Program Preparatory: $1300.00 - $2100.00. (ieu beda-beda di sakuliah paguron luhur jeung kota).
asrama akomodasi: $500.00 / Taun akademik. Ieu gumantung kana universitas, tipe asrama (swasta atawa sakola-milik), jeung jumlah warga binaan kamar - biasana teu leuwih ti tilu (3).
Spésialisasi Lilana: Up to 23 bulan atawa leuwih.
klinis karésidénan: 2 taun sarta luhur.
PhD. (jeung.): 3 taun.

syarat pangakuan
Program Pascasarjana (Basa Inggris)

A Bentuk Aplikasi réngsé.
Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 1 taun (preferably dua atawa leuwih).
lima (sks) Pas di mata pelajaran élmu, anu kudu di antarana basa Inggris jeung handap : Biologi and Chemistry. A kiridit di Fisika bakal jadi kauntungan.
Sakola sekundér lambaran Hasil (WAEC / GCE / NECO atawa Ieu sarua), Némbongkeun Subjék jeung Marks
Sekundér Sakola parantosan bijil
Teu kolot Than 25 taun
Program Pascasarjana (Ukrania / Basa Rusia), Sanggeus Program Basa Preparatory

A Bentuk Aplikasi réngsé.
Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 1 taun (preferably dua atawa leuwih).
Sakola sekundér lambaran Hasil (WAEC / GCE / NECO atawa Ieu sarua), Némbongkeun Subjék jeung Marks. A tukang élmu bakal of benefit gede.
Sekundér Sakola parantosan bijil
Teu kolot Than 25 taun
Program Postgraduate (Basa Inggris)

A Bentuk Aplikasi réngsé.
Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 1 taun (preferably dua atawa leuwih).
Hasil Sakola sekundér / parantosan bijil
Jajaka urang Gelar bijil
Hasil University / Transkrip némbongkeun Subjék diulik jeung Komposisi
Pangaweruh Basa Inggris
Program Postgraduate (Ukrania / Basa Rusia), Sanggeus Program A Basa Preparatory

A Bentuk Aplikasi réngsé.
Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 1 taun (preferably dua atawa leuwih).
Hasil Sakola sekundér / parantosan bijil
Jajaka urang Gelar bijil
Hasil University / Transkrip némbongkeun Subjék diulik jeung Komposisi
siswa Postgraduate kudu dicatet yén prosés nostrification bakal dilumangsungkeun ka sangkan méré konfirmasi hasil jeung sertipikat maranéhanana(s). Ieu dilumangsungkeun kana datangna, bari program akademik ngalir. Murid nu hasil teu bisa disahkeun ti nagara imah maranéhanana bakal leupas pangakuan maranéhanana. Mastikeun hasil Anjeun legalized sarta bisa disahkeun kana paménta.

Téknik kursus-kursus jeung élmu

# kursus kuliah (Ukr. / Rus Basa) per taun kuliah (Basa Inggris) per taun
Bachelors ($) Masters($) Bachelors ($) Masters ($)
1 Management administratif di Protection Sejenna 3600
2 Systems Air Napigasi (Systems Air Napigasi) 4300 3600 5500 5000
3 Air Napigasi (Services Air Traffic) 3400 4500
4 Air Napigasi (Pesawat Operasi hiber) 5500 6000
5 Services Air Traffic 3600 5000
6 Transportation Organisasi jeung Management Air 3600 5000
7 Pesawat jeung Rocket Téknik 3400
8 Equipment Pesawat 3600 5000
9 Airplanes jeung helikopter 3600
10 Airport Panyiaran Gawé jeung Equipment Téknis 3600 5000
11 Ékologi Applied jeung Protection Alam € 1800 € 2350 - $3001
12 Matematika Applied 1700 - 3400 2000 - 3600
13 Matematika Applied jeung Science Sejenna € 1800 € 2350
14 Fisika Applied 3400 3600
15 Statistik terapan 2000 2700
16 Arsitéktur Desain Lingkungan 3600
17 gawena undagi 2000 - 3400 3000
18 Arsitéktur of Gedong jeung Konstruksi 3000
19 Systems Control otomatis € 1800 € 2350
20 Automatics jeung Automation Control di Industri Angkutan 3600
21 Automation jeung Komputer - Integrated Panyiaran 3400 4500
22 Automation jeung Telekomunikasi € 1800 € 2350
23 desain mobil 2300 2500
24 Operasi Automobile 2300 2500
25 Jalan mobil jeung Aerodrome Konstruksi (Bina Marga jeung Airfields) 2000 2300
26 Mobil jeung mobil fasilitas 3000
27 Mobil jeung mesin Car 2300 2500
28 Avionics 3400 4500
29 biokimia 2200 3000
30 biologi 1700 2500
31 Biophysics 1700 2500
32 Biotechnical jeung aparat Médis Jeung Systems 3600
33 biotéhnologi 3400
34 Studi gedong 2300 3300
35 Kimia Mesin Manufaktur jeung Alat € 1800 € 2350
36 Kimia Panyiaran tina BBM jeung karbonat Bahan 3600
37 Kimia Panyiaran of High Sanyawaan molekular 3600
38 Téknologi kimia 3400
39 elmu kimia 2200 3000
40 Téhnik sipil 2000 3000
41 Komputasional Matematika sarta Programming € 1800 2350
42 Komputer ékologis Jeung pangimeutan ekonomis 1500 2000
43 Téknik komputer 2300 - 3400 € 2350 2500 - 4500 2400
44 Ilmu komputer 1700 - 3400 2000 3700
45 System komputer Automation jeung Control 3600 2400
46 Systems komputer jeung Automation 2300 2500
47 Systems komputer jeung Jaringan 3600
48 Systems komputer di Transportation Widang 2300 2500
49 Desain komputer-dibantuan 3600
50 Prosés téhnologis Komputer-terpadu jeung Produksi 3600
51 nu ngeunaan jeung susunan 3400 4500 2400
51 Management konstruksi 1700 2000
53 Motong Pakakas jeung Instrumén € 1800 € 2350
54 Jalan Traffic Control 2300 2500
55 rarancang 3400 3600
56 Dokuméntasi Jeung Management System Sejenna 1500 2000
57 Biotéhnologi ékologis jeung Bioenergetics 3600
58 ekologi, Protection Lingkungan jeung saimbang Sumberdaya Alam Aplikasi 1700 - 3400 2500 - 3600 4500
59 Management ékologi 1700
60 Drive listrik jeung Automation Instalasi Industrial € 1800 € 2350
61 Electrical Engineering € 1800 - $3400 € 2350 € 1950 - $4500 € 2600
62 Systems listrik tina Konsumsi Listrik 3600
63 Electronic Alat 3600
64 Alat Electronic sarta Sistem 3400 3600 4500 5000
65 Electronics € 1800 € 2350
66 Management énergi 3600
67 Téknik Grafika jeung Géométri € 1800 € 2350
68 Technology Exploration jeung Téhnik € 1800 € 2350
69 Ferrous Metallurgy Plant Equipment € 1800 € 2350
70 Suluh Téknologi Kimia € 1800 € 2350
71 Tutuwuhan turbin Gas jeung Stasion Compressor 3600 5000
72 Kimia umum € 1800 € 2350
73 Geodesy jeung Geo-Sejenna € 1800 € 2350
74 Geodesy, Management Biologi Kelautan sarta Akuatik jeung Land Resource 3400
75 Systems Geoinformation jeung Panyiaran 3600
76 geologi € 1800 € 2350
77 Panas sarta gas supply, liang hawa 3000
78 Téknik panas-Power € 1800 € 2350
79 Fisika panas-Transfer € 1800 € 2350
80 Jalan Raya jeung Aerodromes 3600
81 Hoisting-angkutan, gedong, konstruksi jalan, mesin tanah-reclamation jeung alat 3000
82 Téknik hidrolik 2000 3000
83 Industrial jeung Téknik Sipil 2000 3000
84 Industrial jeung Téknik Sipil 3600
85 Pausahaan Industrial jeung Lokasi Supply listrik € 1800 € 2350
86 Management Industrial 1700 2000
87 Informasi jeung Ngukur Systems 3600
88 Systems Control informasi jeung Panyiaran 3600
89 Control Kaamanan Information 3400
90 Systems Kaamanan Information 3400
91 Information Systems Protection Téknis jeung Automation Processing 3600
92 Hak inteléktual 4000 5500
93 Systems kecerdasan Pikeun Nyieun Putusan 1500 2000
94 Survey Land jeung ngadaptar 3600
95 Ngangkat-jeung-shifting, nu ngeunaan jeung susunan, Téknik Road jeung Reclamation Mesin jeung Equipment 3000
96 Cahaya Technology jeung Sumber Light 3600
97 Pangropéa jeung perbaikan tina Pesawat jeung mesin 3600 5000
98 Pangropéa tina Pesawat 3400 4500
99 Téknik Manufaktur € 1800 € 2350
100 Management Manufaktur € 1800 € 2350
101 Rojongan bahan € 1800 € 2350
102 Rékayasa mékanis 2000 2300
103 metal Ngabentuk € 1800 € 2350
104 Metrological jeung Sejenna Ngukur Panyiaran 1500 - 3400 2000 - 4000
105 Mikro jeung Nanoelectronics 3400
106 Development panan Mineral € 1800 € 2350
107 Sumberdaya Mineral ganti baju € 1800 € 2350
108 Pertambangan Téknik Eléktro jeung Automation € 1800 € 2350
109 Pertambangan Geo-mékanika € 1800 € 2350
110 Mesin pertambangan € 1800 € 2350
111 Angkutan pertambangan Jeung Logistik € 1800 € 2350
112 Mantau Systems Komputer € 1800 € 2350
113 Alam aktipitas Protection € 1800 € 2350
114 Nonferrous Metallurgy jeung Bahan Konstruksi € 1800 € 2350
115 Prosés jeung Panyiaran Low-Runtah bijih-effect € 1800 € 2350
116 Organisasi hawa Works and Services 3600
117 Biotéhnologi farmasi 3600
118 Fisika sarta Kalautan Electronics 3600
119 Kimia Fisika sarta organik € 1800 € 2350
120 Élmu Bahan fisik € 1800 € 2350
121 Fisika $1500 - € 1800 $2000 - € 2350
122 Fisiologi 1700 2500
123 Stasion power € 1800 € 2350
124 Power-Mechanical Systems € 1800 € 2350
125 Téknik Power-Plant 3400 4500
126 Control Quality € 1800 € 2350
127 Quality, Standardisasi jeung sertifikasi 3600
128 Komunikasi radio, Broadcasting jeung TV Alat 3600
129 Radio Alat Electronic, Systems jeung kompléx 3400 3600 4500 5000
130 Téknik radio 3400 4500
131 Radio Fisika sarta Electronics 1500 2000
132 Kaamanan Systems Sejenna jeung Komunikasi 3400 3600
133 Kaamanan Organisasi jeung Lembaga 1700 2000
134 Téknik Pakakas Lunak 3400 4500
135 Systems Komputer husus 2300 2500
136 Steel Metallurgy € 1800 € 2350
137 naliti € 1800 € 2350
138 Téknik System 3400 4500
139 System Programming 3600
140 software System 3600
141 Technology of Gedong Constructions, Produk jeung Bahan 3000
142 Technology of Electronic Multimedia Maksadna 3600
143 Systems Telekomunikasi jeung Jaringan 3600
144 telekomunikasi 3400
145 mékanika Téori € 1800 € 2350
146 Systems angkutan 3600
147 angkutan Panyiaran 3400 4500
148 Supply jeung drainase cai (Sewagery) 3000

basa / Program Preparatory: $1300.00 - $2100.00 - (ieu beda-beda di sakuliah paguron luhur jeung kota).
asrama akomodasi
: $500.00 / Akademik Taun - $1000.00 / Taun akademik. Ieu gumantung kana universitas, tipe asrama (swasta atawa sakola-milik), jeung jumlah warga binaan kamar - biasana teu leuwih ti tilu (3)
Syarat pangakuan umum

Program Pascasarjana (Basa Inggris)

  • A Bentuk Aplikasi réngsé
  • Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 1 taun (preferably dua atawa leuwih)
  • lima (sks) Pas di mata pelajaran élmu, anu kudu di antarana Basa Inggris jeung handap : Fisika, elmu kimia, matematika. A kiridit dielmu bumi ogé diperlukeun pikeun kursus-kursus Lingkungan jeung Géologi patali.
  • Sakola sekundér lambaran Hasil (WAEC / GCE / NECO atawa Ieu sarua), Némbongkeun Subjék jeung Marks
  • Sekundér Sakola parantosan bijil
  • Teu kolot Than 25 taun

Program Pascasarjana (Ukrania / Basa Rusia), Sanggeus Program Basa Preparatory

  • A Bentuk Aplikasi réngsé
  • Hiji Paspor International Jeung Validitas Teu Kurang Than Taun (preferably dua atawa leuwih).
  • Sakola sekundér lambaran Hasil (WAEC / GCE / NECO atawa Ieu sarua), Némbongkeun Subjék jeung Marks. A tukang élmu bakal of benefit gede.
  • Sekundér Sakola parantosan bijil
  • Teu kolot Than 25 taun

Program Postgraduate (Basa Inggris)

  • A Bentuk Aplikasi réngsé.
  • Hiji Paspor International Jeung Validitas Teu Kurang Than Taun (preferably dua atawa leuwih).
  • Hasil Sakola sekundér / parantosan bijil.
  • Jajaka urang Gelar bijil.
  • Hasil University / Transkrip némbongkeun Subjék diulik jeung Komposisi.
  • Pangaweruh Basa Inggris.

Program Postgraduate (Ukrania / Basa Rusia), Sanggeus Program A Basa Preparatory

  • A Bentuk Aplikasi réngsé
  • Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 2 taun
  • Hasil Sakola sekundér / parantosan bijil
  • Jajaka urang Gelar bijil
  • Hasil University / Transkrip némbongkeun Subjék diulik jeung Komposisi

siswa Postgraduate kudu dicatet yén prosés nostrification bakal dilumangsungkeun ka sangkan méré konfirmasi hasil jeung sertipikat maranéhanana(s). Ieu dilumangsungkeun kana datangna, bari program akademik ngalir. Murid nu hasil teu bisa disahkeun ti nagara imah maranéhanana bakal leupas pangakuan maranéhanana. Mastikeun hasil Anjeun hukum, sah sarta bisa disahkeun kana paménta.

Élmu Sosial, manajemén & humaniora

# kursus kuliah (Ukr. / Rus Basa) per taun kuliah (Basa Inggris) per taun
Bachelors $ Masters $ Bachelors $ Masters $
1 Akunting jeung Inok 1700 - 3400 2000 - 3600 2400
2 Akunting jeung Auditing of International Kagiatan Ékonomi 1700 - 2000 2400
3 mariksa masalah duit € 1800 € 2350 2400
4 Management administratif 4000 5500
5 perbankan 1700 - 2200 2000 - 3500
6 Ékonomi Bisnis 2200 2400
7 Management Business 1700 2000
8 Bioskop Jeung Télévisi Art 2500 4000 3500 5500
9 Hukum komérsial jeung Buruh 1700 2000
10 Komérsial Business Jeung Trade 2200 3200
11 Pausahaan aktipitas Ékonomi luar nagri € 1800 € 2350
12 Ekonomi parusahaan € 1800 € 2350
13 Systems Sejenna Komputer sarta Manajemén of Organisasi 2300 2500
14 nagara Study 3500 5000 4500 7000
15 Cybernetics di Ékonomi 3400 3600
16 Dinas Management jeung Logistik 2300 2500
17 Cybernetics ékonomi 2000 3500
18 Teori ékonomi 2000 - € 1800 € 2350
19 Ékonomi jeung Business Management 1700 2000
20 Ékonomi jeung Management of Organisasi 1700 2000
21 Ékonomi jeung Marketing € 1800 € 2350
22 Ékonomi jeung Kepegawaian Management 1700 2000
23 Ékonomi of perusahaan 2000 - 3400 3000 - 3600
24 ngabiayaan 2000 2700
25 Kauanganan jeung Kredit 2000 - 3400 2700 - 3600 3200
26 Kauanganan jeung Banking € 1800 € 2350
27 Hukum Financial jeung Banking 1700 2000
28 Management Financial 1700 2000
29 Kawijakan Foeign 5000 7000
30 filologi luar nagri 2500 4500 3500 6000
31 History 1500 2000
32 Hotel jeung Rumah Makan Management 2000 3200
33 Hak inteléktual 3600
34 International Business 4000 - 4300 4500 2400
35 Business International jeung Advertising 1700 2000
36 Business jeung Marketing International 1700 2000
37 Hukum komérsial International 1700 2000
38 Hubungan Ékonomi International 4000 - 4300 4500 - 5000 5000 7000
39 Ékonomi International 2200 - 3400 3000 - 4500 3500
40 Ékonomi International jeung Banking 1700 2000
41 Ékonomi International jeung Kauanganan 1700 2000
42 Ékonomi International jeung Management Kepegawaian 1700 2000
43 Sejenna International 3500 - 4300 4500 - 5000 4500 7000
44 Hukum International 4300 - 4500 4500 - 5000 5500 7000
46 International Marketing jeung Ékonomi Jurnalisme 1700 2000
47 International Monetér jeung Hubungan Financial 1700 2000
48 Hubungan International 2000 - 4000 2700 - 5000 5000 7000
49 Hubungan International Pulitik 1700 2000
50 hal ngarang ti koran 1500 - 4300 2500 - 4500 2400 5500
51 fikih 3400 3600
52 Protection Buruh jeung Aerology € 1800 € 2350
53 hukum 2500 3300
54 elmu basa 1500 2500
55 logistik 3600
56 Managemant 2000 - 3400 2700 - 3500
57 Management jeung panerapan Ékonomi € 1800 € 2350
58 Ngokolakeun usaha jeung Administrasi 3600
59 Ngokolakeun aktipitas Ékonomi luar nagri 3600
60 Ngokolakeun Business jeung Trade luar nagri Kagiatan International 1700 2000
61 Ngokolakeun Organisasi 2500 3000 - 4000 3500 5500
62 Ngokolakeun Trade jeung komérsial Kagiatan 1700 2000
63 Marketing 2000 - 3400 2700 - 3600 3500
64 matematika 2000 2700
65 Konstruksi Municipal jeung City Ekonomi 2000 3000
66 Kantor jeung Management Information 4300 4500
67 Management tanaga jeung Ékonomi tanaga gawé € 1800 € 2350
68 Management tanaga jeung Ekonomi Buruh 2000 2700
69 filologi 4300
70 Kapamingpinan Pulitik jeung Administrations Public 1700 2000
71 Marketing Pulitik jeung Administrations Public 1700 2000
72 Élmu Pulitik 1500 - 2500 2000 - 4000 3500 5500
73 Psikologi praktis 1700 2000
74 Komunikasi Profesional Basa luar nagri € 1800 € 2350
75 Manajemén proyék 3600
76 Psikologi 1500 - 4300 2500 - 4500 3000 5500
77 Publishing jeung Business Polygraphic 3400
78 Gawé Sosial 3600
79 sosiologi 3600
80 Teater Art 2500
81 piknik 2000 - 3400 3200 - 3600 4000
82 Management Pariwisata jeung Hotel Business 1700 2000
83 Town Gedong jeung Ekonomi 3000
84 tarjamahan 2500 4500 3500 6000

basa / Program Preparatory: $1300.00 - $2100.00 - (ieu beda-beda di sakuliah paguron luhur jeung kota).
asrama akomodasi
: $450.00 / Akademik Taun - $1000 / Taun akademik. Ieu gumantung kana universitas, tipe asrama (swasta atawa sakola-milik), jeung jumlah warga binaan kamar - biasana teu leuwih ti tilu (3)

syarat pangakuan

Program Pascasarjana (Basa Inggris)

  • A Bentuk Aplikasi réngsé.
  • Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 1 taun (preferably dua atawa leuwih).
  • lima (sks) Pas di mata pelajaran élmu sosial, anu kudu di antarana Basa Inggris jeung salah sahiji di handap ieu : Ékonomi, padagangan,matematika, pamarentah, Akunting Financial, Sastra, jsb.
  • Sakola sekundér lambaran Hasil (WAEC / GCE / NECO atawa Ieu sarua), Némbongkeun Subjék jeung Marks
  • Sekundér Sakola parantosan bijil
  • Teu kolot Than 25 taun

Program Pascasarjana (Ukrania / Basa Rusia), Sanggeus Program Basa Preparatory

  • A Bentuk Aplikasi réngsé.
  • Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 1 taun (preferably dua atawa leuwih).
  • Sakola sekundér lambaran Hasil (WAEC / GCE / NECO atawa Ieu sarua), Némbongkeun Subjék jeung Marks. A tukang élmu sosial bakal of benefit gede.
  • Sekundér Sakola parantosan bijil
  • Teu kolot Than 25 taun

Program Postgraduate (Basa Inggris)

  • A Bentuk Aplikasi réngsé.
  • Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 1 taun (preferably dua atawa leuwih).
  • Hasil Sakola sekundér / parantosan bijil
  • Jajaka urang Gelar bijil
  • Hasil University / Transkrip némbongkeun Subjék diulik jeung Komposisi
  • Pangaweruh Basa Inggris

Program Postgraduate (Ukrania / Basa Rusia), Sanggeus Program A Basa Preparatory

  • A Bentuk Aplikasi réngsé (Download Sadia Ti University individu Review Page Dina Area Anggota urang)
  • Hiji Validitas International Paspor Jeung Teu Kurang Than 1 taun (preferably dua atawa leuwih).
  • Hasil Sakola sekundér / parantosan bijil
  • Jajaka urang Gelar bijil
  • Hasil University / Transkrip némbongkeun Subjék diulik jeung Komposisi

siswa Postgraduate kudu dicatet yén prosés nostrification bakal dilumangsungkeun ka sangkan méré konfirmasi hasil jeung sertipikat maranéhanana(s). Ieu dilumangsungkeun kana datangna, bari program akademik ngalir. Murid nu hasil teu bisa disahkeun ti nagara imah maranéhanana bakal leupas pangakuan maranéhanana. Mastikeun hasil Anjeun legalized sarta bisa disahkeun kana paménta.

Admission 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

Email: ua@admission.center Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
Apply online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan