`

kadutaan Ukraina

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan