`

Aviation Universities

Universitas Aviation Nasional/

Universitas Aviation Nasional

Study Aviation & Aerospace
Kirovograd Propinsi Akademi hiber Ukraina/

Kirovograd Propinsi Akademi hiber Ukraina

Study Aviation & Aerospace
Kharkiv National Aerospace University/

Kharkiv National Aerospace University

Study Aviation & Aerospace

Admission 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan