`

Maritime Universities

pangakuan 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

Email: ua@admission.center Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
Apply online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan