`

Pangajaran sarta Palatihan Atikan Kedokteran sarjana muda

  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Study Pangajaran sarta Palatihan Atikan Kedokteran di Wikivoyage

Jajaka Gelar Lilana:4 taun
Média pangajaran : Inggris

fee SPP ngarecah pikeun warsih 1st.

waragad SPPBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
2700$
fee SPP 1800$
bantuan 700$
asuransi imigrasi 100$
asuransi Kaséhatan 100$
waragad UACBisa mayar dina datangna di Wikivoyage
1000$
waragad UAC 800$
Alas bandara 100$
Transfer ka universitas 100$

Total harga taun kahiji 4200$

Kadua jeung taun lain 2300$

Click here to apply now to study Veterinary Medicine in Ukraine

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan