`

Vinnitsa

Vinnitsa. Ukraine
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Vinnitsa nyaéta puseur wewengkon Vinnitsa, hiji kota jeung tradisi beunghar jeung sajarah, aya dina crossroads ekonomi, sosial, meridians geopolitik Ukraina. Kota ieu ayana di bank walungan Southern kutu, 260 kms ka kiduleun Kiev, ibukota Ukraina (4 jam ku kareta), 14 jam ku kareta ti Moscow jeung 6 – ti Odessa.

Kota ieu disambungkeun ku kareta api jeung hawa jalur ka Éropa kulon jeung nagara séjén. Rata-rata suhu dina usum tiris -5 -7 °, usum panas – +20 +27° c. Vinnitsa katelah kota siswa Ukraina, eta reueus lembaga atikan saperti beredar salaku: University Téknis Vinnitsa, Pedagogical University, Universitas Ékonomi Trade, Universitas Pertanian jsb.

state Vinnitsa ieu kabentuk dina Pébruari 27, 1932. It has an area of 26500 km2 (4,5 % tina wewengkon Ukraina). Populasi ngajadikeun nagara 1,815,000 , kaasup populasi urban - 882,000. state Vinnitsa aya di zona leuweung-stépa dina wates tina pasir Podolsk. Aya ampir 204 walungan dina kaayaan, unggal leuwih ti 10 kms panjangna, jeung dua leuwih utama nyaéta kutu Southern jeung Dniester. Vinnitsa ngabogaan iklim moderately buana jeung usum hampang jeung usum panas lembab haneut. lima universitas, 453 establishments médis, 31 kaséhatan-resorts fungsi aya. Theatres – 2, bioskop, puseur budaya, klub – 1256. Monumen sajarah jeung budaya – 3144, museum – 20. Museum tina N.I bedah kawentar dunya. Pirogov pohara populér, awakna téh embalmed sarta diteundeun di kolong astana deukeut museum.

nu kota milik wewengkon investasi paling menarik alatan potensi industri sarta pohara ilmiah kuat, jaringan angkutan dimekarkeun, sistem perbankan, iklim enterprising nguntungkeun.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

surélék: ukraine@admission.center Viber / Whatsapp / telegram: +38 (063) 654-09-52 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Ukraine. panawaran AYEUNA
panawaran online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan