`

pisa & imigrasi

Ngeunaan Grendeng Center Ukrania. Study di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Dokumén diperlukeun pikeun visa Ukrania:

  • Kaeusi Bentuk Visa Aplikasi (Klik di dieu pikeun ngundeur)
  • Paspor internasional (valid henteu kirang ti sataun)
  • Hurup Uleman aslina ti Universitas ngaliwatan Grendeng Center Ukraina
  • kalahiran bijil (kedah mibanda Apostille cap atawa legalized ku Departemen Luar Negeri sarta ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Sértipikat Sakola aslina (Tingkat O / SSCE / HSSC , Jajaka atanapi Gelar Master urang lamun aya) (kedah mibanda Apostille cap atawa legalized ku Departemen Luar Negeri sarta ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Umum Médis bijil Kabugaran (kedah mibanda Apostille cap atawa legalized ku Departemen Luar Negeri sarta ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Surat persetujuan ti Departemen Pendidikan (Pikeun West Afrika Nigeria )
  • Kaséhatan umum- Bijil médis dikaluarkeun sahenteuna dua bulan saméméh lawang ka Ukraina .
  • Ditarjamahkeun kana Ukraina na legalized ku notaris Public atanapi Kedubes Ukraina (Kudu legalized ku Departemen Kaséhatan pikeun Afrika Kulon , Nigeria )
  • Bijil médis némbongkeun henteuna Aids / HIV (kedah mibanda Apostille cap atawa legalized ku Departemen Luar Negeri sarta ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Asuransi Kaséhatan ngawengku sataun / pikeun sawatara nagara wungkul pikeun iinditan jaman
  • Hurup sponsor ti Kolot / Jalma anu bade nanggung expenses pikeun murid dina mangsa tetep / diajar di Wikivoyage . (Teu a kaayaan pikeun sakabéh Nationalities)
  • Pernyataan Bank ngabuktikeun pangabisa finansial. (Teu a kaayaan pikeun sakabéh Nationalities)
  • 8 poto ukuran paspor (3.5 x 4.5)
  • Ka na Ti tikét Air valid pikeun sataun.
  • Visa surat konfirmasi dikirim ka Kedubes ti Departemen Luar Negeri Ukraina
  • murid nu perlu parios kalawan Kedubes Ukraina di / na nagara nya tina permanén / samentara tetep. Kedubes Ukraina teu merlukeun Rusia / Ukraina panarjamahan Vérsi pikeun sababaraha Nationalities.

pangakuan 2018-2019 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ukraine.admission.center@gmail.com Viber / Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan