`

pisa & imigrasi

Ngeunaan Grendeng Center Ukrania. Ulikan di Wikivoyage
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

Dokumén diperlukeun pikeun visa Ukrania:

  • Kaeusi Bentuk Visa Aplikasi (Klik di dieu pikeun ngundeur)
  • Paspor International (valid teu kurang ti sataun)
  • Original Invitation Letter from University through Ukrainian Admission Center
  • lahir bijil (kudu jeung Apostille cap atawa legalized ku Departemen urusan luar nagri jeung ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Sértipikat Sakola Asli (tingkat O / SSCE / HSSC , Jajaka atawa Gelar Master sacara upami sadia) (kudu jeung Apostille cap atawa legalized ku Departemen Luar Negri jeung ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Umum Médis bijil Kabugaran (kudu jeung Apostille cap atawa legalized ku Departemen Luar Negri jeung ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Surat persetujuan ti Kamentrian Pendidikan (Pikeun West Afrika Nigeria )
  • Kaséhatan umum- Bijil Médis dikaluarkeun sahenteuna dua bulan saméméh lawang ka Ukraine .
  • Ditarjamahkeun kana Ukrania jeung legalized ku notaris Public atawa Kedubes Ukrania (Kudu legalized ku Departemen Kaséhatan keur Afrika Kulon , Nigeria )
  • Bijil Médis mintonkeun henteuna Aids / HIV (kudu jeung Apostille cap atawa legalized ku Departemen urusan luar nagri jeung ditarjamahkeun kana basa Ukrania)
  • Asuransi kasehatan ngawengku sataun / keur sababaraha nagara ngan pikeun iinditan periode
  • Letter sponsor ti Kolot / Person anu bade nanggung expenses pikeun mahasiswa salila tetep / nalungtik di Wikivoyage . (Ieu téh teu kaayaan keur sakabeh Nationalities)
  • Pernyataan Bank ngabuktikeun pangabisa finansial. (Ieu téh teu kaayaan keur sakabeh Nationalities)
  • 8 poto ukuran paspor (3.5 x 4.5)
  • Pikeun jeung Ti tiket Air valid keur sataun.
  • Visa surat Konfirmasi dikirim ka Kedubes ti Departemen Luar Negri Ukraina
  • siswa perlu mariksa jeung Kedutaan Ukrania di /-Na nagara nya tina permanén / samentara tetep. Kedubes Ukrania teu merlukeun Rusia / Ukrania panarjamahan keur sababaraha Nationalities.

Admission 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ua@admission.center Viber/Whatsapp:(+380)-68-811-08-39 Address: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan