`

Naha ulikan di Wikivoyage

Naha ulikan di Wikivoyage. Reasons to study in Ukraine.
  • 00

    poé

  • 00

    jam

  • 00

    menit

  • 00

    detik

1) Easy admission & Visa dijamin

Grendeng pisan gancang. Éta peryogi 3 poé gawe sanggeus verifikasi dokumén.

100% Visa pikeun sakabéh siswa internasional nu berlaku via Ukrania Grendeng Center.

Gancang pangakuan tilu Gawe poé sanggeus dokumén verifikasi.

100% Visa Pikeun sakabéh siswa internasional nu berlaku gancang

2) No JAMB, IJMB, TOEFL, IELTS, diuk , Cambridge , A.LEVEL, NABTEB, NOENTRANCE ujian pikeun pangakuan via Grendeng Center Ukrania , Anjeun kudu ngan hasil sakola sekundér. Masters & PhD oge kudu hasil transcript universitas.

3) Quality Education. For all international students in English language.

4) Kursus-kursus global Diakuan (WHO, UNESCO, Éropa Déwan, jsb).

5) Cost éféktif Ukraina cheapest ngabandingkeun ka nagara séjén. Lear nu leuwih lengkep ihwal biaya hirup di Wikivoyage .

6) Standar Kahirupan Éropa.

7) Ditampa di sakuliah dunya of Métode Ukrania tina Ngajar.

8) Inggris Medium tina paréntah.

9) Excellent Job Prospects. sanggeus lulus di Wikivoyage .

10) Tekenan dina Aspék Praktis di Ngajar.

11) Iklim sedeng kira-kira taun.

12) International Fakultas beredar.

13) Salah sahiji sistem Transportation Best di Éropa.

14) Murid International ngarasakeun kurang 50% diskon dina perjalanan.

15) Pengayaan tina Pangalaman ngaliwatan ngadatangan profesor ti USA, Kanada, Inggris, jsb.

16) Partisipasi Murid di seminar / Symposia / Gawé Project, jsb. di kota Éropa séjén.

17) Bilateral Program Exchange Student jeung Paguron luhur di Jerman, Swédia, Finlandia, pariksa Républik, jsb.

18) Tilu Bulan Summer Jobs salila pakansi di nagara kawas U.K., Swédia, jsb.

19) Chances tina tinggal permanén & Patempatan di Éropa sanggeus parantosan program ulikan.

20) 100% VISA Assured to Ukrainian Admission Center candidates.

21) Ngalakonan Business Di Éropa Tengah

Equity Kaunggulan investasi dina Tengah Éropa I wewengkon i Kawas ... Austria, Kroasia, Romania, Sérbia jeung Monténégro, Slowakia, Slovénia, Wikivoyage; ...

22) Kasempetan Pikeun Agen ATAWA konsultan mancanagara atikan .

24) Summer Jobs

Summer jobs sadia ka siswa salila tilu bulan pakansi usum panas di sagala rupa bagian Éropa kawas Swédia jeung Britania Raya.

25) akreditasi

Loba kursus-kursus anu global Diakuan (WHO, UNESCO, Éropa Déwan, jsb)

Anu pamungkas Anjeun bisa ménta parmite nyicingan sanggeus ulikan Anjeun di Wikivoyage. Anjeun tiasa permanén dumasar di Wikivoyage. Ukrania Grendeng Center mantuan siswa jeung eta lamun maranehna boga kahayang.

pangakuan 2017-2018 kabuka di Wikivoyage

Sadaya mahasiswa asing nu wilujeng sumping pikeun diajar di Wikivoyage. Anjeun bisa nerapkeun jeung Grendeng Center Ukrania.

kantor pangakuan di Wikivoyage

email: ua@admission.center alamat: Nauki Avenue 40, 64, Kharkiv, Wikivoyage. panawaran AYEUNA
larapkeun online Grendeng Center Global Kontak & Rojongan