'

kabul prosedürü

  • 00

    günler

  • 00

    saatler

  • 00

    dakika

  • 00

    saniye

ADIM 1

Elde etmek amacı ile kabul Ukrayna'da çalışmak için Bir için başvurmalıdır Davet mektubu. Yapabilirsin çevrimiçi başvurun veya indirmek ve formu doldurun ve aşağıdaki ayrıntıları içerir:

• Ad Soyad
• İstenilen kurs
• İstenilen üniversite-we yardım sizin için en uygun üniversiteyi seçmek.
• Milliyet
• Doğum tarihi
• Pasaport numarası
• Daimi Adres
• Telefon temas yok
• E
• pasaportunuzun Yüksek kaliteli taranmış kopyası
Mevcut • Eğitim belgeler ( O seviyesinde / A seviyesi / Sertifika SSCE / HSSCE / Lisans / Yüksek Lisans )

ADIM 2

Başvurunuzu gözden geçirdikten sonra, Bir öğrenci davet pul için ödeme için gerekli olacak. Tüm diğer ödemeler vardıklarında ödenebilir.

Davet mektupları ödenmesi koşuluyla kesinlikle GÖNDERİLDİ olacak.
NOT: Free invitations impossible in Ukriane.

ADIM 3

Bir aldıktan sonra davet mektubu, Öğrenci Ukrayna Büyükelçiliği ile temas edecek onun / sırayla onun ülkeye
için başvuruda öğrenci vizesi.
Not: Çoğu Ukraynalı elçilikler genellikle boyunca öğrenci vize uygulamaları ve konu öğrenci vizesi kabul
yıl. Bazı ülkelerde elçilik 15 Temmuz tarihleri ​​arasında vize uygulamaları ve sorunları vize kabul başlar
ve 15 Kasım. Bu gibi durumlarda, uzantılar için yapılır hazırlık kursu Kasım ayına kadar veya
Aralık.

Aşağıdaki belgeler vize başvuru sürecinin bir parçası olarak Ukrayna büyükelçiliğine teslim edilmelidir:

• Bir dolu vize başvuru formu
bir yıl veya daha fazla süreyle geçerli • Uluslararası pasaport
• üniversiteden Orijinal davetiye mektubu
• Doğum belgesi - Ukraynaca çevrildi.
• Not: Çeviri küçük bir maliyetle Ukrayna Büyükelçiliği'nde yapılır (genellikle arasında $60-$85).
• Orijinal Okulu Sertifikaları - Ukraynaca çevrildi.
• Tıbbi vize uygulamasının bir ay içinde Belgesi-İhraç ve Ukraynaca çevrilir. bu zorunluluk
Ülkenizdeki sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış bir belge olması.
• HIV-AIDS negatif sertifika- Vize uygulamasının bir ay içinde düzenlenmiş ve Ukraynaca tercüme.
Bu da ülkede sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış bir belge olmalıdır.
• Bir yıl sağlık sigortası-For bazı ülkelerde gerekli sigorta seyahat dönem için sadece.

• sponsor bir banka ekstresi Ukrayna'da öğrencinin masrafları için mali yeteneğini kanıtlamak için.
sponsor öğrenci ya da ebeveyn değilse, Bir sponsorluk mektup gerekli olacak.
• 12 vesikalık fotoğraf (3 * 4 santimetre)
• Bir yıl için geçerli bir açık dönüş uçak bileti
Vize aldıktan sonra yukarıdaki listede bize belgelerin taranmış bir kopyasını e-posta.
NB: Ülkenizi terk etmeden önce tüm gerekli belgelere sahip olun. Ukrayna girmesi durumunda inkar edilecek
Eğer önemli bir belge kaçırıyoruz.
We’ll assist you with the airport pickup and transfers from the international airports in Ukraine. Sence pikap düzenlemek böylece önce veya bilet rezervasyon sonra bize bildirmek zorundadır,dolayısıyla Lütfen bilet bir hafta önce varış kopyalamak e-posta

kabul 2017-2018 Ukrayna'da açık

Tüm yabancı öğrenciler Ukrayna'da çalışmak için bekliyoruz. Sen Ukraynalı Kabul Merkezi uygulayabilirsiniz.

Ukrayna'da Kabul ofisi

E-posta: ua@admission.center Adres: Nauki Caddesi 40, 64, Kharkiv, Ukrayna. ŞİMDİ UYGULA
Çevrimiçi başvurun Küresel Kabul Merkezi İletişim ve Destek